Pesto-minimozzarellapatongit

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 4.6/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 150/285 g Galbani Mozzarella Mini
  • 50 g punainen pestokastike
  • ½ patonki
  • tuore rucola
  • salaatinlehti
  • ½ dl pinjansiemen

Galbani-tuoteperheeseen on tullut ihastuttava uutuus. Minimozzarellapallot ovat käteviä salaatteihin, ruoka-annoksiin tai vaikka sellaisenaan naposteltaviksi.
Valmista tämä pieni suolapala kesäjuhliin tai muuten vaan herkutteluun.

Pesto-mozzarellapatongit
8 annosta

150/285 g Galbani Mozzarella Mini
50 g punaista pestokastiketta
½ patonki viipaleina
rucolaa tai salaatinlehtiä
½ dl pinjansiemeniä


Valuta mozzarellapalloista liemi.
Sekoita mozzarellapallojen joukkoon punainen pestokastike.
Leikkaa patonki vinoviipaleiksi.
Laita pohjalle rucolanlehtiä ja jaa päälle pesto-mozzarellapalloja.
Paahda pinjansiemenet kuivalla kuumalla pannulla.
Ripottele ne patonkien päälle.
Nosta tarjolle!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: