Lakritsi-mascarponekummitukset

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

5-10 annosta
  • 250 g Galbani Mascarponejuusto
  • ½ dl tomusokeri
  • 1 tl vaniljasokeri
  • 10-15 kaurakeksi
  • ½-1 dl lakritsikastike
  • 2 laku

Halloween lähestyy. Valmista hauskat lakritsi-mascarponekummitukset ja tarjoa
pienenä makeana suupalana.

Lakritsi-mascarponekummitukset

250 g Galbani Mascarponejuustoa
½ dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
10-15 kaurakeksiä
½-1 dl lakritsikastiketta
2 lakua

Laita mascarponejuusto kulhoon.
Vatkaa joukkoon tomusokeri ja vaniljasokeri.
Laita seos pursotinpussiin, jossa on tasapäinen tylla, eli pursotinterä.
Laita kaurakeksit tarjoiluvadille.
Pursota tahnaa keksille reunoilta ylöspäin myötäpäivään ja lopeta pursottaminen kun lähestyt huippua.
Valuta keskelle aukkoon lakritsikastiketta ja pursota vielä täytettä pinnalle, kunnes lakritsikastike jää piiloon.
Leikkaa lakuista ohuita viipaleita ja aseta silmiksi.
Tarjoa mahdollisimman pian, jotta keksit eivät ehdi pehmetä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä