Juustoiset nyhtökanarieskat

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 3/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 600 g nyhtökana
  • 10 kaurarieska
  • 150 g Allerum Greve juusto
  • 50 g salaattisekoitus
  • 2-3 tomaatti
  • 1 punasipuli
  • tuore lehtipersilja
  • tuore korianteri
  • tuore minttu

Skånemejerierin Allerum -juustot löydät nyt myös valmiiksi viipaloituina. 150 gramman pakkaukset sisältävät noin kymmenen siivua. Ne ovat käteviä aamiais- ja iltapalapöydässä. Jokainen voi valita makuvaihtoehdoista oman suosikkinsa. Mikä on sinun suosikkisi? Präst, Herrgård vai Greve?

Juustoiset nyhtökanarieskat ovat loistavia herkuttelupaloja. Tarjoa viikonlopun herkkupalana tai illanistujaisissa. Voimas Greve sopii mainiosti nyhtökanan seuraksi. Voit valmistaa nyhtökanan itse tai käyttää kaupan valmiita, helppotekoisia nyhtökanatuotteita.

Juustoiset nyhtökanarieskat
10 annosta

600 g pakkaus valmista nyhtökanaa
10 kaurarieskaa
150 g Allerum Greve -juustoviipaletta
n. 50 g värikästä salaattisekoitusta
2-3 tomaattia
1 punasipuli
lehtipersiljaa, korianteria tai minttua

Laita valmis nyhtökana uunivuokaan, kuumenna 200-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 20 minuuttia. Revi liha kahdella haarukalla suikaleiksi ja sekoita joukkoon pakkauksen maustekastike.
Lado kaurarieskat työlaudalle.
Laita päälle Allerum Greve -juustoviipaleet ja salaattisekoitus. Leikkaa tomaatit viipaleiksi ja jaa päälle.
Jaa nyhtökana rieskoille. Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Laita punasipulit pinnalle ja koristele lehtipersiljalla, korianterilla tai mintulla.

Tarjoa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä