Mozzarella-panzanella

  • 30 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

9 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • ½ dl balsamiviinietikka
  • ½ dl oliiviöljy
  • 2 tomaatti
  • 2 keltainen tomaatti
  • 2 valkosipulinkynsi
  • mustapippurirouhe
  • 1 punasipuli
  • 1 dl (kivettömiä) kalamata-oliivi
  • ½-1 ruukku tuore basilika
  • 125-250 g Galbani Mozzarellajuusto
  • 4-5 maalaisleipä viipale

Panzanella on upea salaatti myös kevään ja kesän juhliin. Se on helppotekoinen ja erittäin herkullinen. Lisää joukkoon mozzarellajuustoa ja koristele tuoreella basilikalla. Galbani mozzarellajuustoa voit ostaa pienissä pakkauksissa tai isompaan tarpeeseen isommassa pakkauksessa.

Panzanella on upea salaatti myös kevään ja kesän juhliin. Se on helppotekoinen ja erittäin herkullinen. Lisää joukkoon mozzarellajuustoa ja koristele tuoreella basilikalla. Galbani mozzarellajuustoa voit ostaa pienissä pakkauksissa tai isompaan tarpeeseen isommassa pakkauksessa.

Mozzarella-panzanella
4 annosta

½ dl balsamiviinietikkaa
½ dl oliiviöljyä
2 isoa punaista tomaattia lohkoina
2 keltaista tomaattia lohkoina
2 valkosipulinkynttä
mustapippuria myllystä
1 pieni punasipuli
1 dl kalamata oliiveja, kivettömiä
½-1 ruukku tuoretta basilikaa
125-250 g Galbani Mozzarellajuustoa
4-5 maalaisleipäviipaletta

Mittaa balsamiviinietikka ja oliiviöljy kulhoon.
Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja puolita ne.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Rouhi joukkoon mustapippuria. Laita ainekset kulhoon. Survo tomaatteja perunanuijalla lyttyyn. Lisää joukkoon hienonnettu punasipuli ja kalamata oliivit. Hienonna basilika. Paloittele mozzarella. Leikkaa leipäviipaleet reiluiksi suupaloiksi ja sekoita kaikki ainekset sekaisin.
Anna maustua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.
Koristele tuoreella basilikalla.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: