Nutella-jättijoulutorttu

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Makuja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 400 g lehtitaikinalevy
  • 1-2 päärynä
  • 200 g Nutella-suklaalevite
  • ½ tl kaneli
  • ripaus kardemumma
  • ripaus neilikka
Voiteluun:
  • kananmuna

Nutella-jättijoulutorttu on mainio tarjottava kun yllätysvieraat saapuvat tai olet kyllästynyt näpertelyyn. Tämän esivalmistelu käy nopeasti ja kun laitat täytteet lehtitaikinakäännösten päälle, torttu myös pysyy kiinni.

Nutella-jättijoulutorttu
10 annosta

400 g lehtitaikinalevy
1-2 päärynää
200 g Nutella pähkinä-kaakaolevitettä
½ tl kanelia
ripaus kardemummaa
ripaus neilikaa

Voiteluun:
kananmuna

Ota lehtitaikinalevy sulamaan ja laita se leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Kun torttulevy on sulanut, leikkaa sen jokaiselta sivulta yksi viilto reunalta keskelle viistottain. Näistä saat taivutettu sakarat.
Kuori ja paloittele päärynä. Laita päärynäkuutiot tortun keskelle kasaksi. Käännä joka toinen sakara reunoilta keskelle siten, että muodostuu perinteisen mallinen tähtitorttu.
Paina keskikohta alas.
Sekoita Nutellan joukkoon joulumausteet ja levitä seos tortun keskikohtaan.
Voitele torttu rikotulla kananmunalla.
Paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.
Torttu on parhaimmillaan lämpimänä.

Vinkki!
Ripottele pinnalle halutessasi tomusokeria.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: