Marmeladi-rahkapiiras

  • 15 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 400 g valmis pakastepullataikina
  • 400 g sitruunarahka
  • 3 kananmuna
  • ¾ dl sokeri
  • 1 tl vaniljasokeri
  • 200 g Kouvolan Lakritsi Lapin marjat -marmeladi

Kevään juhlahetkiin sopiva pullataikinapohjainen rahkapiirakka on saanut herkullisen yllätyksen, joka paljastuu kun haukkaat leivonnaista. Kouvolan Lakritsin Lapin marjat -marmeladit sulavat ihanalla tavalla ja ovat kuin hillosydämiä valmiissa leivonnaisessa. Voit toki valmistaa tämän myös itse leivotusta pullataikinasta, mutta jos haluat oikotien onneen, käy kaupan pakastealtaalla. Voit käydä lakukaupassa myös täällä

Marmeladi-rahkapiiras
4 annosta

400 g valmis pakastepullataikina
400 g sitruunarahkaa
3 kananmunaa
¾ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
200 g Kouvolan Lakritsi Lapin marjat -marmeladeja

Ota pakastepullataikina sulamaan huoneenlämpöön ja painele se voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun piirasvuokaan, jonka halkaisija on noin 24-26 cm.
Sekoita sitruunarahka, kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri keskenään.
Kaada seos taikinan päälle ja laita Lapin marjat marmeladeja pinnalle niin että niitä on tasaisesti ympäri vuokaa.
Kypsennä 175-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 20-30 minuuttia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä