Keväinen rahkapiirakka

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 1 Myllyn Paras Pyöreä pullataikina
Täyte:
  • 400 g sitruunarahka
  • 3 kananmuna
  • ¾ dl sokeri
  • 1-2 tl vaniljasokeri
  • 1 prk säilykemandariini
  • 1 prk säilykeaprikoosi

Myllyn Paras Pyöreä Pullataikina on mainio arjen ja juhlan helpottaja. Valmiiksi piirasvuoan muotoinen pullataikina on monikäyttöinen ja voit valmistaa siitä vaikkapa kevääseen yhdistetyn rahkapiirakan, helposti. Nappaa pullataikina kaupan pakastealtaasta.

Keväinen rahkapiirakka
8-10 annosta

1 kpl (400 g) Myllyn Paras Pyöreä Pullataikina

Täyte:
400 g sitruunarahkaa
3 kananmunaa
¾ dl sokeria
1-2 tl vaniljasokeria
1 prk (300/175 g) mandariinilohkoja, valutettuna
1 prk (410/230 g) aprikoosinpuolikkaita mehussa, valutettuna

Ota pullataikina sulamaan huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsennystä.
Voit laittaa vuoan pohjalle ensin leivinpaperia. Laita pyöreä pullataikina pyöreään piirakkavuokaan ja painele tarvittaessa hieman vuoan reunoille. Sekoita sitruunarahka, kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri keskenään ja kaada täyte taikinan päälle. Valuta mandariinilohkot ja aprikoosinpuolikkaat. Laita ne haluamaasi muotoon rahkan päälle. Kypsennä 200-225 asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes pinta on hyytynyt.

Tarjoa lämpimänä tai jäähtyneenä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: