Tomaatti-juustokeitto, gluteeniton

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

A. Vogel logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 5 dl Biotta Tomaattimehu
  • 1 Herbamare kasvisliemikuutio
  • mustapippurirouhe
  • 1 dl maustettu ruokakerma
  • (vaihtoehto) ruokakerma
  • 200-250 g sulatejuusto
  • ¾ rkl maizena
Pinnalle:
  • tuore timjami

Valmista herkullinen tomaatti-juustokeitto vain muutamasta raaka-aineesta.
Keitto on alusta loppuun valmis viidessä minuutissa.
Tarjoa seuraksi tuoretta leipää.
Kiehauta mukaan ruokatermoskannuun ja ota mukaan ulkoiluretkelle.

Tomaatti-juustokeitto, gluteeniton
2-3 annosta

5 dl Biotta Tomaattimehua
1 Herbamare Kasvisliemitiivistekuutio, gluteeniton
mustapippuria myllystä
1 dl ruokakermaa, maustettu tai maustamaton
200-250 g sulatejuustoa
¾ rkl maizena suurustetta vaaleille kastikkeille ja keitoille

Pinnalle:
timjamia

Mittaa kattilaan Biotta Tomaattimehu.
Murusta joukkoon Herbamare kasvisliemitiivistekuutio.
Rouhi joukkoon hieman mustapippuria.
Lisää ruokakerma ja sulatejuusto. Kuumenna kunnes juusto on sulanut joukkoon.
Lisää höyryävään liemeen maizena suuruste ja sekoita tasaiseksi.
Anna kiehua minuutti.
Tarkista maku.
Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: