Tomaatti-juustokeitto, gluteeniton
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Advertising information
Ainekset
- 5 dl Biotta Tomaattimehu
- 1 Herbamare kasvisliemikuutio
- mustapippurirouhe
- 1 dl maustettu ruokakerma
- (vaihtoehto) ruokakerma
- 200-250 g sulatejuusto
- ¾ rkl maizena
Pinnalle:
- tuore timjami
Valmista herkullinen tomaatti-juustokeitto vain muutamasta raaka-aineesta.
Keitto on alusta loppuun valmis viidessä minuutissa.
Tarjoa seuraksi tuoretta leipää.
Kiehauta mukaan ruokatermoskannuun ja ota mukaan ulkoiluretkelle.
Tomaatti-juustokeitto, gluteeniton
2-3 annosta
5 dl Biotta Tomaattimehua
1 Herbamare Kasvisliemitiivistekuutio, gluteeniton
mustapippuria myllystä
1 dl ruokakermaa, maustettu tai maustamaton
200-250 g sulatejuustoa
¾ rkl maizena suurustetta vaaleille kastikkeille ja keitoille
Pinnalle:
timjamia

Mittaa kattilaan Biotta Tomaattimehu.
Murusta joukkoon Herbamare kasvisliemitiivistekuutio.
Rouhi joukkoon hieman mustapippuria.
Lisää ruokakerma ja sulatejuusto. Kuumenna kunnes juusto on sulanut joukkoon.
Lisää höyryävään liemeen maizena suuruste ja sekoita tasaiseksi.
Anna kiehua minuutti.
Tarkista maku.
Tarjoa tuoreen leivän kanssa.