Nopea lohiseljanka
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4-5 annosta
- 1 ½ l vettä
- 2 kalaliemikuutiota TAI
- 3 kasvisliemikuutiota (vaihtoehto)
- 10 maustepippuria
- 1-2 laakerilehteä
- 2-3 rkl tomaattipyreetä
- 1 sipuli
- 3 porkkanaa
- 3-4 lehtisellerinvartta
- 700-800 g lohifileetä
- 1-2 maustekurkkua
- 1 sitruunan mehu
- 2 rkl kaprismarjoja
- ½ - 1 ruukku tilliä
Lisäksi:
- smetanaa
Valmistusohje
- Mittaa vesi kattilaan ja murenna joukkoon kala- tai kasvisliemikuutiot.
- Lisää maustepippurit, laakerinlehdet ja tomaattipyree. Anna kiehahtaa.
- Käsittele sillä välin kasvikset. Kuori ja hienonna sipulit.
- Kuori porkkanat ja juuriselleri ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Lisää kasvikset liemeen ja anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.
- Poista lohifileestä nahka ja mahdolliset ruodot. Leikkaa kuutioiksi.
- Lisää ne kattilaan ja anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia.
- Suikaloi maustekurkut ja lisää joukkoon.
- Purista mausteeksi sitruunanmehua ja lisää kaprismarjat. Hienonna joukkoon tuoretta tilliä.
- Tarjoa seuraksi smetanaa.