Paistettu riisi

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Paistettu riisi
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

9 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Paistettu riisi on ihastuttava lisäke, mutta se maistuu herkulliselta sellaisenaankin. Voit lisätä joukkoon kypsää kanaa, jauhelihaa tai vaikka kasviproteiinia.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1-2 sipulia
  • 100-200 g herkkusieniä
  • 100 g sokeriherneenpalkoja
  • pieni pala tuoretta inkivääriä
  • 3 rkl chiliöljyä TAI
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 1 l kypsää jasmiiniriisiä
  • 3 rkl soijakastiketta tai maun mukaan
  • 1-2 kananmunaa
  • suolaa
  • maun mukaan mustapippuria myllystä
  • 1 ruukku tuoretta korianteria

Valmistusohje

  • Aloita käsittelemällä kasvikset.
  • Kuori ja hienonna sipulit. Paloittele herkkusienet lohkoiksi tai viipaleiksi.
  • Leikkaa sokeriherneenpalot vinoviipaleiksi. Kuori ja hienonna inkivääri.
  • Kuumenna chiliöljy tai rypsiöljy wokkipannussa tai kattilassa.
  • Paista kasviksia hetki kovalla lämmöllä. Lisää joukkoon kypsä jasmiiniriisi ja kääntele vielä hetki.
  • Riko joukkoon kananmunat ja anna hyytyä hetki. Kääntele ainekset sekaisin.
  • Mausta seos soijakastikkeella ja hienonna lopuksi joukkoon korianteria.
  • Tarkista maku.
  • Nauti paistettu riisi sellaisenaan tai lisää haluamasi lisäke.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä