Paistettu riisi
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1-2 sipulia
- 100-200 g herkkusieniä
- 100 g sokeriherneenpalkoja
- pieni pala tuoretta inkivääriä
- 3 rkl chiliöljyä TAI
- 3 rkl rypsiöljyä
- 1 l kypsää jasmiiniriisiä
- 3 rkl soijakastiketta tai maun mukaan
- 1-2 kananmunaa
- suolaa
- maun mukaan mustapippuria myllystä
- 1 ruukku tuoretta korianteria
Valmistusohje
- Aloita käsittelemällä kasvikset.
- Kuori ja hienonna sipulit. Paloittele herkkusienet lohkoiksi tai viipaleiksi.
- Leikkaa sokeriherneenpalot vinoviipaleiksi. Kuori ja hienonna inkivääri.
- Kuumenna chiliöljy tai rypsiöljy wokkipannussa tai kattilassa.
- Paista kasviksia hetki kovalla lämmöllä. Lisää joukkoon kypsä jasmiiniriisi ja kääntele vielä hetki.
- Riko joukkoon kananmunat ja anna hyytyä hetki. Kääntele ainekset sekaisin.
- Mausta seos soijakastikkeella ja hienonna lopuksi joukkoon korianteria.
- Tarkista maku.
- Nauti paistettu riisi sellaisenaan tai lisää haluamasi lisäke.