Kesäkeitto

  • 15 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kesäkeitto
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Kaupallinen yhteistyö Maalahden Limppu

Milloin viimeksi olet valmistanut kesäkeittoa? Herkullinen kotimaisista vihanneksista valmistettu keitto kuuluu kesään - kuten myös mehevä juureen leivottu Maalahden Limppu. Sipaise voita tai margariinia pintaan, leikkaa kuutioiksi ja kruunaa keitto leipäkuutioilla.

Lisää Maalahden Limppu -reseptejä

Advertising information

Video: Kesäkeitto

Ainekset

4 annosta
  • 1 nippu kesäporkkanoita
  • 8 varhaisperunaa
  • ½ kukkakaali tai
  • ½ parsakaali (vaihtoehto)
  • 1,2 l vettä
  • 5 dl maitoa
  • 2 dl tuoreita herneitä
  • 100 g sulatejuustoa (halutessasi)
  • nokare voita
  • maun mukaan suolaa
  • ½ ruukkua persiljaa tai
  • ½ ruukkua tilliä (vaihtoehto)
Lisäksi:
  • 4-5 Maalahden Limppu -leipäviipaleita
  • nokare voita

Valmistusohje

  • Pese porkkanat ja varhaisperunat.
  • Leikkaa porkkanat ja varhaisperunat paloiksi.
  • Paloittele kukkakaali tai parsakaali.
  • Laita vihannekset kattilaan ja mittaa joukkoon vesi.
  • Anna kiehua, kunnes vihannekset tuntuvat kypsiltä.
  • Lisää maito ja halutessasi sulatejuusto. Kiehauta.
  • Lisää voinokare ja suolaa maun mukaan. Tarkista maku. Ripottele pinnalle persiljaa tai tilliä.
  • Voitele Maalahden Limppu leipäviipaleita voilla tai margariinilla ja leikkaa ne sitten pieniksi kuutioiksi.
  • Viimeistele kesäkeitto leipäkuutioilla.
  • Tarjoa!
Kesäkeitto

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä