Jauheliha-nachovuoka kasviksilla
- 20 min Työaika
- 35 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Resepti kaupallisessa yhteistyössä
Nyt ne ovat täällä, Myllyn Parhaat Kaura tortilla chipsit! Näistä pitää koko perhe. Miedot chipsit sopivat niin dippailuun kun aterian kanssa tarjottavaksi. Tähän ruokaan voit kätkeä värikkäitä satokauden kasviksia oman makusi mukaan. Valmista uunipellillä helposti ja kutsu perhe tai ystävät koolle!
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 2 x 150 g Myllyn Paras Kaura tortilla chipsejä
- 2 rkl rypsiöljyä
- 500 g jauhelihaa
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 2 punasipulia
- tai keltasipulia
- 1 vihreä paprika
- 200 g kesäkurpitsaa
- 2 rkl tacomaustetta
- 250 g salsakastiketta
- 250 g cheddar-sulatejuustoa
Lisäksi
- 100-200 g miniluumutomaatteja
- 1-2 avokadoa
- tuoretta korianteria
- creme fraichea
- tai smetanaa
Valmistusohje
- Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja levitä kaura tortilla chipsit pellille.
- Kuumenna öljy pannulla ja paista jauheliha kauttaaltaan.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja leikkaa puna- tai keltasipulit ohuiksi lohkoiksi.
- Paloittele paprika ja kesäkurpitsa.
- Lisää kasvikset pannulle jauhelihan joukkoon ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.
- Lisää tacomauste ja salsakastike ja kuumenna.
- Kaada seos kaura tortilla chipsien päälle.
- Lusikoi päälle cheddar-sulatejuusto.
- Kuumenna 200-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia, kunnes ruoka on lämmin.
- Ripottele valmiin ruoan päälle puolitettuja miniluumutomaatteja, avokadolohkoja ja tuoretta korianteria.
- Tarjoa seuraksi halutessasi smetanaa tai creme fraichea.