Raakasuklaakakku
- 20 min Työaika
- 3 h Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 3 dl (liotettu) saksanpähkinä
- 8 kivetön taateli
- vaniljajauhe
- 1-2 rkl kylmäpuristettu neitsytkookosöljy
Pohjan päälle:
- 70 g luomu raakasuklaa-inkivääri
- ¾ dl kaakaovoi
Täyte:
- 3 dl (liotettu) cashewpähkinä
- 1 dl luomu kylmäpuristettu raakakaakao -jauhet
- ½ dl luomu kookosnektari
- 2 rkl kylmäpuristettu neitsytkookosöljy
- ripaus kaneli
Pinnalle:
- suklaavadelma
- suklaamulperimarja
- kookoslastu
- saksanpähkinä
- cashewpähkinä
Jyväskyläläisen Foodinin valikoimista löydät runsaasti erilaisia tuotteita myös jouluherkutteluun ja raakakakkuleivontaan. Reseptin raaka-aineet löydät Foodinin verkkokaupasta ja hyvin varustelluista ruokakaupoista. Valmista joulupöytään myös vegaanille sopivaa herkuteltavaa. Tuhtia herkkukakkua riittää pienikin pala ruokailijaa kohden.
Raakasuklaakakku
12 annosta
3 dl liotettuja saksanpähkinöitä
8 kivetöntä taatelia
ripaus vaniljajauhetta
1-2 rkl kylmäpuristettua neitsytkookosöljyä
Pohjan päälle:
70 g luomu raakasuklaa-inkivääriä
Täyte:
3 dl liotettuja cashewpähkinöitä
¾ dl kaakaovoita
1 dl luomu kylmäpuristettu raakakaakao -jauhetta
½ dl kookosnektaria
2 rkl kylmäpuristettua neitsytkookosöljyä
ripaus kanelia
Pinnalle:
suklaavadelmia
suklaamulperimarjoja
kookoslastuja
saksanpähkinöitä ja cashewpähkinöitä
Mittaa tehosekoittimen kannuun liotetut, valutetut pähkinät, taatelit, vaniljajauhe ja neitsytkookosöljy. Jauha tasaiseksi tahnaksi ja painele halkaisijaltaan 20 cm leivinpaperilla vuoratun irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle.
Valmista täyte.
Liota ja valuta cashewpähkinät ja laita tehosekoittimen kannuun. Lisää joukkoon vesihauteessa sulatettu kaakaovoi, raakakaakaojauhe, kookosnektari, neitsytkookosöljy ja kaneli. Jauha tasaiseksi tahnaksi.
Levitä pohjan päälle ja ripottele pinnalle suklaavadelmia, suklaamulperimarjoja, kookoslastuja, saksanpähkinöitä ja cashewpähkinöitä.
Nosta jääkaappiin jähmettymään.
Tarjoa!