Pestopasta – vegaaninen
- 10 min Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Foodin
Juuston puuttuminen ruokavaliosta on monille vaikein asia vegaanisen ruokavalion toteuttamisessa, sillä juustot ovat niin ihania. Foodin on ratkaissut asiaa osaltaan tuomalla markkinoille parmesan-juustoa muistuttavan pähkinä-siemenraasteen, joka on valmistettu saksanpähkinöistä, auringonkukansiemenistä, parapähkinöistä, ravintohiivahiutaleista ja merisuolasta.
Tässä upean makuisessa pestopastassa on hyödynnetty useita Foodinin tuotteita, joita voit tilata edullisesti Foodinin verkkokaupasta. Tuotteita löytyy myös hyvin varusteltujen markettien hyllyiltä ja Paramesan ilmestyy kauppojen hyllyille syyskuun aikana.
Tarkista vegaanista ruokavaliota noudattavalle ruokaa tehdessäsi, että pasta on kananmunatonta.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 l vettä
- 1 tl Foodin Hienoa Merisuolaa
- 250 g pasta penne, kananmunaton, gluteeniton
Punainen pesto (noin 3 dl valmista pestoa):
- 100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
- 1 dl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä TAI Foodin Oliiviöljyä Extra Virgin
- 3 valkosipulinkynttä
- Foodin Mustapippuria
- 1 dl Foodin Paramesania
- ripaus Foodin Hienoa Merisuolaa
- 1 dl tuoretta basilikaa
Valmistusohje
- Kiehauta suolalla maustettu vesi ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan noin 8 minuuttia. Valuta.
- Valmista sillä välin pesto.
- Laita aurinkokuivatut tomaatit ja öljy leikkurinterällä varustettuun kulhoon.
- Lisää kuoritut valkosipulinkynnet, mustapippuria, Paramesan vegaanista pähkinä-siemenraastetta, merisuolaa ja tuoretta basilikaa.
- Jauha hienoksi.
- Tarkista maku.
- Sekoita lämpimän pastan joukkoon ja tarjoa pestopasta.
- Ripottele pinnalle vielä Paramesania.
- Tarjoa vegaaninen pestopasta.