Kana-biryani

  • 30 min Työaika
  • 2 h 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kana-biryani
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

41 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Foodin logo luonnonvalkoinen Foodin logo

Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Foodinin kanssa

Kana-biryani on ihanan mausteinen ateria, jossa pääosaa näyttelee aromikkaat mausteet. Tiesitkö, että Foodin tuo maahan upeita mausteita ja pakkaa ne kauniisiin lasipurkkeihin, jotka ovat myös ilo silmälle. Voit hankkia näitä mausteita Foodin verkkokaupasta. Valikoimasta löytyy mausteiden lisäksi paljon muutakin herkullista niin suolaiseen kuin makeaankin herkutteluun. Ja mikä ihaninta, he käyttävät omia sopimusviljelijöitä eri puolilla maailmaa ja siten takaavat kokonaisille perheille ja kylille elinkeinon, jota me voimme valinnoillamme olla tukemassa.

Kurkkaa Foodin verkkokauppaan tästä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 500 g broilerinfileetä
  • 1 dl turkkilaista jogurttia
  • 1 punainen chili
  • 1 rkl hienonnettua inkivääriä
  • 1 tl kurkumaa
  • ripaus neilikkaa
  • ripaus kardemummaa
  • ½ dl Foodin Sitruunamehu, luomu
Voiteluun:
  • 2-3 rkl Foodin Oliviiöljyä TAI
  • 2-3 rkl Foodin Ghee luomua
Lisäksi:
  • 2 sipulia
  • 3 dl Foodin Luomu Mustaa riisiä
  • 2 rkl Foodin Oliviiöljyä TAI
  • 2 rkl Foodin Ghee luomua
  • ½ tl kanelia
  • ½ tl korianteria
  • 2 laakerinlehteä
  • ½ tl neilikkaa
  • maun mukaan suolaa
  • mustapippuria
  • 5 dl vettä

Valmistusohje

  • Paloittele broilerinfileet sopiviksi suupaloiksi.
  • Mittaa kulhoon turkkilainen jogurtti. Hienonna joukkoon chili ja inkivääri.
  • Lisää kurkuma, neilikka, kardemumma ja sitruunamehu. Sekoita.
  • Kääntele joukkoon broileripalat. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
  • Huuhtele musta riisi hyvin lävikössä.
  • Kuori ja viipaloi sipulit ohuiksi viipaleiksi.
  • Kuumenna oliiviöljy tai ghee paistokasarissa ja lisää joukkoon sipuli ja mausteet. Kääntele hetki ja lisää joukkoon riisi ja vesi. Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes riisi on kypsää.
  • Kuumenna oliiviöljy tai ghee pannulla ja paista marinoitu broileri kauttaaltaan kypsäksi. Sekoita lopuksi riisin joukkoon. Tarkista maku. Lisää joukkoon tarvittaessa suolaa.
Kana-biryani

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä