Itämainen kanapuuro
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Paras kanssa.
Myllyn Paras on tuonut markkinoille mukavan kokoisen pakkauksen Kaura & Härkäpapuhiutaleita. Ne sopivat myös suolaiseen ruoanlaittoon. Itämainen kanapuuro on mainio lounas ja sopii nautittavaksi kylmänä talvipäivänä. Aasiassa puuropohja tunnetaan nimellä congee. Suosittelen tutustumaan tähän suolaiseen arkireseptiin.
Katso myös reseptejä täältäAdvertising information
Ainekset
2-3 annosta
- 1 sipuli
- 1 tl tuoretta inkivääriä
- 2 rkl chiliöljyä
- 2 ½ dl Myllyn Paras Kaura & Härkäpapuhiutaleita
- 7 dl vettä
- 1 kanaliemikuutio
- mustapippuria myllystä
- 2 grillattua broilerinkoipea
- korianteria TAI
- tuoretta thai-basilikaa (vaihtoehto)
- 1 sitruunaviipale tai -lohko
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna sipuli ja inkivääri.
- Kuumenna chiliöljy pannulla ja kuullota sipulia ja valkosipulia hetki.
- Lisää Kaura & Härkäpapuhiutaleet, vesi ja kanaliemikuutio. Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes neste on imeytynyt ja puuro on kypsää.
- Rouhi joukkoon mustapippuria.
- Suikaloi tai revi grillatuista broilerinkoivista liha ja sekoita puuron joukkoon. Jätä osa puuron päälle.
- Tarjoa seuraksi korianteria tai Thai basilikaa.
- Tarjoile itämainen kanapuuro ja laita tarjolle sitruunaviipale tai -lohko.
