Itämainen kanapuuro

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Itämainen kanapuuro (congee)
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo

Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Paras kanssa.

Myllyn Paras on tuonut markkinoille mukavan kokoisen pakkauksen Kaura & Härkäpapuhiutaleita. Ne sopivat myös suolaiseen ruoanlaittoon. Itämainen kanapuuro on mainio lounas ja sopii nautittavaksi kylmänä talvipäivänä. Aasiassa puuropohja tunnetaan nimellä congee. Suosittelen tutustumaan tähän suolaiseen arkireseptiin.

Katso myös reseptejä täältä

Advertising information

Ainekset

2-3 annosta
  • 1 sipuli
  • 1 tl tuoretta inkivääriä
  • 2 rkl chiliöljyä
  • 2 ½ dl Myllyn Paras Kaura & Härkäpapuhiutaleita
  • 7 dl vettä
  • 1 kanaliemikuutio
  • mustapippuria myllystä
  • 2 grillattua broilerinkoipea
  • korianteria TAI
  • tuoretta thai-basilikaa (vaihtoehto)
  • 1 sitruunaviipale tai -lohko

Ohje

  • Kuori ja hienonna sipuli ja inkivääri.
  • Kuumenna chiliöljy pannulla ja kuullota sipulia ja valkosipulia hetki.
  • Lisää Kaura & Härkäpapuhiutaleet, vesi ja kanaliemikuutio. Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes neste on imeytynyt ja puuro on kypsää.
  • Rouhi joukkoon mustapippuria.
  • Suikaloi tai revi grillatuista broilerinkoivista liha ja sekoita puuron joukkoon. Jätä osa puuron päälle.
  • Tarjoa seuraksi korianteria tai Thai basilikaa.
  • Tarjoile itämainen kanapuuro ja laita tarjolle sitruunaviipale tai -lohko.
Itämainen kanapuuro (congee)

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: