Rukiiset nuggetti-burgerit

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 4.7/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 10 kpl ruisnappi
  • 3-4 rkl valkosipulimajoneesi
  • 200 g nugetti
  • 2½ cheddarjuusto
  • 2 tomaatti
  • 1-2 sipuli

Pienistä ruisnapeista saat suloiset miniburgerit vaikkapa lastenkutsuille tai illanistujaisiin.

Rukiiset nuggetti-burgerit
10 kpl

10 kpl ruisnappeja
3-4 rkl valkosipulimajoneesia
200 g Kariniemen Kananpojan Nuggetteja tai Juusto-nuggetteja
2½ viipaletta cheddar-juustoa
2 tomaattia viipaleina
1-2 sipulia ohuina renkaina

Ota ruisnapeista irti kannet ja laita alimmaisten palojen päälle hieman valkosipulimajoneesia.
Lämmitä nuggetit kuumalla pannulla.

Leikkaa cheddar-juustoviipaleet neljään osaan ja laita lämpimien nuggettien päälle hetkeksi, kunnes ne sulavat hieman.

Leikkaa tomaatit ja sipulit ohuiksi viipaleiksi ja jaa ne alempien ruisnappipalojen päälle.

Nosta päälle nuggetit ja ruisnappien kansipalat.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä