Kananpojan tulinen kasvisvuoka
- 10 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 200 g terttutomaatti
- 1 kesäkurpitsa
- 1 punainen paprika
- 1 punainen chili
- 3 valkosipulinkynsi
- 2-3 rkl oliiviöljy
- 1 pkt Kariniemen Kananpojan Kypsät Liekkifileet
Pinnalle:
- parmesaanijuusto
- tuore oregano
Kesän grillikausi on hyvässä vauhdissa. Vaikka et olisikaan supergrillaaja, voit valmistaa herkkuaterian myös helposti. Tähän ruokaan voit mainiosti kätkeä jääkaapin jämäkasvikset ja vaikka kypsät perunat paloiteltuina. Mikäli grilli ei nyt ole käsillä, voit valmistaa ruoan myös uunissa. Kariniemen Kananpojan Kypsät Liekkifileet ovat valmiiksi kypsennettyjä. Riittää että otat niihin grillissä tai uunissa kauniin värin pintaan paistamalla molemmin puolin. Tuote on nimensä veroinen. Liekkifileiden pakkauksessa on hieman voimakasta makua täynnä olevaa lientä, joka antaa muullekin ruoalle upean maun. Hyödynnä liemi ruoanvalmistuksessa.

Kananpojan tulinen kasvisvuoka
2-4 annosta
200 g pieniä terttutomaatteja
1 kesäkurpitsa
1 punainen paprika
1 mieto punainen chili
3 valkosipulinkynttä
2-3 rkl oliiviöljyät
1 pkt Kariniemen Kananpojan Kypsät Liekkifileet
Pinnalle:
parmesaanijuustoa
tuoretta oreganoa tai muuta yrttiä
Huuhtele tomaatit ja laita ne grillin tai uunin kestävään vuokaan. Paloittele kesäkurpitsa ja punainen paprika. Hienonna chilipaprika ja kuoritut valkosipulinkynnet. Pirskota pinnalle hieman oliiviöljyä. Avaa Kananpojan Kypsät Liekkifileet paketistaan ja valuta vuokaan paketista tuleva liemi. Grillaa tai kypsennä noin 10 minuuttia välillä kasviksia sekoitellen tai kunnes kasvikset alkavat hieman pehmetä. Nosta pinnalle Liekkifileet ja kuumenna tai grillaa niitä erikseen. Paloittele halutessasi viipaleiksi. Raasta pinnalle hieman parmesaanijuustoa ja ripottele päälle tuoretta oreganoa tai muuta yrttiä.
Vinkki!
Voit käyttää ruoassa myös feta- tai salaattijuustoa. Sekoita se joukkoon loppuvaiheessa ja kuumenna.