Passion-rahkapiirakka
- 20 min Työaika
- 2 h 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Bonne
Ihastuttava pullataikinapohjainen passion-rahkapiirakka maistuu milloin tahansa. Voit oikaista ja ostaa taikinan pakastealtaasta ja tehdä kauniin kiilteen mistä tahansa Bonne 100 prosenttisesta hedelmä- tai marjasoseesta pinnalle. Kuvittele tämä herkku vaikkapa kesän juhlatarjoiluna tai herkkuna arjen kahvipöydässä. Tässä piiraassa maistuu upean hienostunut passionhedelmä, jota voit ostaa kätevässä puolen litran pahvitetrassa.
>> Tutustu Bonne tuotteisiin <<Advertising information
Ainekset
8 annosta
- 300 g (pakaste)pullataikinaa
- 500 g maitorahkaa
- 3 kananmunaa
- 1 dl sokeria TAI
- 1 dl vaahterasiirappia (vaihtoehto)
- 1-2 tl vaniljasokeria
Pinnalle:
- 3 dl Bonne Passionsosetta
- 1 ½ dl hyytelösokeria
Valmistusohje
- Ota pullataikina sulamaan ja kohota liinan alla.
- Kaulitse tai painele pullataikina leivinpaperilla vuoratun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
- Sekoita maitorahka, kananmunat, sokeri tai vaahterasiirappi ja vaniljasokeri keskenään.
- Levitä seos piirakkavuokaan taikinan päälle.
- Kypsennä piirakkaa 200 asteessa noin 25 minuuttia tai kunnes piirakka on kypsä ja pinta jähmettynyt.
- Valmista passionkiille.
- Laita Passionsose kasariin ja kiehauta.
- Lisää hyytelösokeri koko ajan sekoittaen ja anna kiehua hiljalleen, kunnes liemi kirkastuu. Jäähdytä hetki.
- Lusikoi passionkiille rahkakerroksen päälle ja nosta hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.
- Leikkaa passion-rahkapiirakka annospaloiksi ja tarjoa!