Passion-rahkapiirakka

  • 20 min Työaika
  • 2 h 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
passion-rahakapiirakka
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

22 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Bonne logo vaalea Bonne logo

Kaupallinen yhteistyö Bonne

Ihastuttava pullataikinapohjainen passion-rahkapiirakka maistuu milloin tahansa. Voit oikaista ja ostaa taikinan pakastealtaasta ja tehdä kauniin kiilteen mistä tahansa Bonne 100 prosenttisesta hedelmä- tai marjasoseesta pinnalle. Kuvittele tämä herkku vaikkapa kesän juhlatarjoiluna tai herkkuna arjen kahvipöydässä. Tässä piiraassa maistuu upean hienostunut passionhedelmä, jota voit ostaa kätevässä puolen litran pahvitetrassa.

>> Tutustu Bonne tuotteisiin <<

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 300 g (pakaste)pullataikinaa
  • 500 g maitorahkaa
  • 3 kananmunaa
  • 1 dl sokeria TAI
  • 1 dl vaahterasiirappia (vaihtoehto)
  • 1-2 tl vaniljasokeria
Pinnalle:
  • 3 dl Bonne Passionsosetta
  • 1 ½ dl hyytelösokeria

Valmistusohje

  • Ota pullataikina sulamaan ja kohota liinan alla.
  • Kaulitse tai painele pullataikina leivinpaperilla vuoratun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
  • Sekoita maitorahka, kananmunat, sokeri tai vaahterasiirappi ja vaniljasokeri keskenään.
  • Levitä seos piirakkavuokaan taikinan päälle.
  • Kypsennä piirakkaa 200 asteessa noin 25 minuuttia tai kunnes piirakka on kypsä ja pinta jähmettynyt.
  • Valmista passionkiille.
  • Laita Passionsose kasariin ja kiehauta.
  • Lisää hyytelösokeri koko ajan sekoittaen ja anna kiehua hiljalleen, kunnes liemi kirkastuu. Jäähdytä hetki.
  • Lusikoi passionkiille rahkakerroksen päälle ja nosta hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.
  • Leikkaa passion-rahkapiirakka annospaloiksi ja tarjoa!
passion-rahkapiirakka

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä