Uuniperuna lämminsavulohitäytteellä
- 10 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 4 Rosamunda -perunaa
- 1 pieni punasipuli
- 400 g lämminsavustettua lohta
- 500 g smetanaa TAI
- ranskankermaa (vaihtoehto)
- limepippuria TAI
- sitruunapippuria myllystä (vaihtoehto)
- muutama varsi tilliä
Valmistusohje
- Töki Rosamunda -perunoihin reikiä haarukalla ja kääri perunat folioarkkeihin.
- Laita perunat uunipellille ja kypsennä 150-175 asteessa uunin keskiritilätasolla noin tunti.
- Valmista täyte. Irrota savulohifileestä pieniä suupaloja kulhoon.
- Sekoita joukkoon smetana tai ranskankerma, lime- tai sitruunapippuria myllystä ja muutama varsi hienonnettua tilliä.
- Tarkista maku. Avaa folionyytit, tee perunoihin ristikkäisviilto ja puserra perunaa pohjasta molemmin puolin, jotta keskiosa hieman nousee.
- Tarjoa seuraksi savulohitäytettä.