Kananpojan fileetaskut ja kasviksia pannulla

  • 20 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kananpojan fileepihvit ja kasviksia pannulla
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

16 arvostelua. Keskiarvo: 4.6/5

Ei arvosteluja

Herkkukanaresepti yhteistyössä Kariniemen kanssa

Kananpojan tuotteet kuuluvat lähes kaikkien kotikeittiöihin. Ne sopivat vuoden jokaiseen sesonkiin ja eri tavoin maustetut ja innovatiiviset makuvariantit pitävät huolen, että vaihtelua löytyy niin arkeen kuin juhlaankin. Helpot ja nopeat arkiruoat ovat tarpeen ja tässä tulee yksi sellainen. Voit kätkeä fileen sisään rohkeasti eri makuisia juustoja tai yrttejä, hedelmäpaloja tai vaikka lempileikkelettäsi. Kokeile mikä on oma suosikkisi!

Advertising information

Ainekset

3 annosta
  • 1 paketti Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi Hunaja-curry
  • 3-6 rkl juustoraastetta
  • 3-6 rkl rypsiöljyä
  • 200 g parsakaalia
  • 200 g maissia pakasteesta
  • ¼ tl suolaa
  • 2-3 dl ruokakermaa
  • Kuohukermaa (vaihtoehto)
  • Rucolaa

Valmistusohje

  • Ota Kananpojan Minuuttipihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Levitä pihvit työlaudalle kauniimpi puoli alaspäin.
  • Ripottele pihveille juustoraastetta tai muuta täytettä ja käännä ne kahteen osaan.
  • Kuumenna rypsiöljy pannulla ja nosta pihvit pannulle.
  • Paista kovalla lämmöllä molemmin puolin kaunis pinta ja lisää pannulle parsakaalia ja maissia.
  • Mausta suolalla.
  • Lisää sitten ruoka- tai kuohukermaa ja anna hautua hiljalleen, kunnes kana on kypsää.
  • Sekoittele välillä kasviksia ja kermaa.
  • Koristele rucolalla tai yrteillä ja tarjoa seuraksi keitettyä riisiä.
Kananpojan fileepihvit ja kasviksia pannulla

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: