Vohveliburgeri – Waffburger

  • 10 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
vohveliburgeri
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

11 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Vohveliburgeri eli Waffburger -reseptin takana on Sari Spåra, joka tunnetaan lukuisista keittokirjoista sekä suositusta sweetfoodomine -ruokasivustosta. Tämä resepti on napattu hänen Keto Airfryer -kirjasta. Kirjaa voi tilata alla olevan linkin kautta. Sitä löytyy myös kirjakaupoista ja marketeista.

Näppärä tapa valmistaa kerralla yksi suuri kokonainen pihvi. Kokoa pihvi lisukkeineen vohveleiden väliin juuri ennen tarjoilua.

>> Lisää Sweetfoodomine reseptejä <<

Advertising information

keto airfryer

Sari Spåra: Keto Airfryer-kirja

Keto Airfryer-kirja kätkee sisäänsä upeita makuelämyksiä. Tämä kirja on täynnä helppoja ja konstailemattomia reseptejä, jotka on suunniteltu sopimaan täydellisesti ketoruokavalioon. Olipa kyse arjen kiireistä tai herkutteluhetkistä, Keto Airfryer-kirja tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia suussa sulavista ruoista.

Lue lisää kirjasta

Ainekset

4-6 annosta
Pihvi:
  • 400 g naudan jauhelihaa
  • 1 tl suolaa
  • ½ mustapippurijauhetta mustapippurirouhetta
  • ½ tl sinappijauhetta sinappijauhetta
Juustovohvelitaikina:
  • 75 g juustoraastetta
  • 1 kananmuna
Täytteeksi sopivat esimerkiksi:
  • majoneesia
  • kurkkua
  • tomaatti
  • salaatin lehdet
  • sipulirenkaat

Valmistusohje

  • Aloita valmistamalla pihvi: sekoita kaikki ainekset hyvin yhteen tasaiseksi massaksi.
  • Esilämmitä airfryer 200 asteeseen.
  • Suihkauta airfryer vuokaspraylla. Taputtele jauhelihaseos vuoan pohjalle.
  • Paista 200 asteessa 10 minuuttia. Ota lautanen avuksi ja käännä pihvi sen avulla ympäri takaisin vuokaan. Varo, ettet saa päällesi kuumaa nestettä. Jatka paistamista vielä noin 10 minuuttia. Paistoaika riippuu halutusta kypsyysasteesta ja airfryer-vuoan koosta.
  • Tee vohveli: sekoita juustoraaste ja kananmuna yhteen.
  • Lusikoi puolet taikinasta vohveliraudalle. Muista, että taikina leviää jonkun verran, kun suljet kannen.
  • Paista juustovohvelia, kunnes se on kauniin ruskea ja rapea.
  • Aseta lautaselle vohveli, sen päälle mieluiset lisukkeet ja pihvi.
  • Aseta päällimmäiseksi vohveli.
  • Vinkki! Voit myös tarjota pihvin kukkakaalimuusin, vihreiden lehtikaalivihannesten, kukkakaaliriisin tai salaatin kera. Kastikkeeksi voit tällöin valita juustokastikkeen, kermakastikkeen tai tzatzikin.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä