Mausteinen linssikeitto

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

73 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

  • 5 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 3 Annosta
Foodin logo luonnonvalkoinen Foodin logo

Kaupallinen yhteistyö Foodin

Mausteinen linssikeitto on kasvisruokien klassikko, joka ilahduttaa arjen keskellä nopeudellaan, maukkaudellaan ja täyteläisellä makuprofiilillaan. Tämä resepti kokoaa lautaselle värikkäät kasvikset, lämpimät mausteet ja pehmeän kookosmaidon, tarjoten sekä vatsaa että mieltä lämmittävän vaihtoehdon talven viileisiin päiviin. Linssikeitto valmistuu helposti arjen kiireissäkin – kokeile ja ihastu!

Advertising information

Ainekset

3 annosta
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl Extra Virgin Oliiviöljyä
  • ¼-½ tl Chilijauhetta
  • 1 tl Madras Currya
  • 1 tl Mustapippuria
  • ½ tl Himalajan Kristallisuolaa
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 380/230 g punaisia säilykelinssejä
  • 2 dl kookosmaitoa
  • 2 dl vettä
  • 1-2 rkl Luomu agavesiirappia
Pinnalle:
  • tuoretta korianteria

Valmistusohje

  • Huuhtele linssit ja keitä niitä suolalla maustetussa vedessä noin 20 minuuttia. Valuta.
  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Kuumenna oliiviöljy kasarissa ja lisää mausteet. Kääntele hetki kohtalaisella lämmöllä, mutta varo polttamasta mausteita.
  • Lisää tomaattimurska, valutetut kypsät punaiset linssit, kookosmaito ja vesi.
  • Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
  • Lisää agavesiirappi ja tarkista maku.
  • Ripottele valmiin ruoan pinnalle tuoretta korianteria.

Kauppalista

Yhteistyössä