1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua. Keskiarvo: 4,40/5)

Joulun alkupalapöytään kannattaa koota niitä ruokia, jotka itselle maistuvat. Mikäli perheen makumieltymykset eroavat toisistaan, hyvä tapa on antaa jokaisen valita muutama itselle tärkeä jouluherkku. Näin kaikki saavat jotain. Suolasienisalaatti valmistuu muutamassa minuutissa. Jos et itse säilönyt syksyn sieniä, voit ostaa säilötyt sienet kaupan hedelmä- ja vihannesosastolta.

Suolasienisalaatti
4-6 annosta

530/350 g haaparouskuja tai suolasienisekoitusta
1 sipuli
1 omena
350 g smetanaa tai ranskankermaa
2 tl sinappia
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa tarvittaessa
1 dl hienonnettua persiljaa

Huuhtele ja valuta suolasienet hyvin. Kuori ja hienonna joukkoon sipuli. Kuori omena ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Sekoita ainekset keskenään. Valmista kastike. Sekoita smetanan tai ranskankerman joukkoon sinappia, mustapippuria myllystä, ripaus suolaa ja hienonnettua persiljaa. Tarkista maku. Kääntele kastike sienisalaatin joukkoon.
Tarjoa!

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Uusimpia Makuja reseptejä:



Tästä löydät kaikki MAKUJA reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.