Kaura-härkäpapusalaatti

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kaura-härkäpapusalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Kaupallinen yhteistyö Myllyn Paras

Salaatit ovat ihanan monipuolisia, sillä voit tarjota niitä milloin tahansa. Tämä ruokaisa kaura-härkäpapusalaatti on saanut joukkoon syksyisiä makuja kaupan hedelmähyllystä.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 1 l vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 2 ½ dl Myllyn Paras Ateriarouhe Kaura & Härkäpapu
  • mustapippuria myllystä
  • maun mukaan (suolaa)
  • 200 g Port Salut -juustoa tai muuta juustoa
  • 2 persimonia
  • 2 luumua
  • 125 g kiivimarjoja
  • 1 punainen paprika
  • ½ ruukkua persiljaa tai muuta yrttiä
Lisäksi:
  • balsamicoa

Valmistusohje

  • Kuumenna vesi ja lisää kasvisliemikuutio ja ateriarouhe kaura & härkäpapu.
  • Anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia ja valuta.
  • Huuhtele kylmällä vedellä.
  • Laita seos kulhoon ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Paloittele sekaan juusto.
  • Leikkaa persimonit lohkoiksi tai kuutioiksi ja paloittele mielesi mukaan myös luumut.
  • Puolita kiivimarjat ja paloittele paprika.
  • Leikkaa sokeriherneenpalot vinoviipaleiksi tai sekoita joukkoon kokonaisina.
  • Hienonna joukkoon vielä persilja. Sekoita salaatti tasaiseksi.
  • Tarjoa kaura-härkäpapusalaatin seuraksi balsamicoa.
Hedelmäinen kaura-härkäpapusalaatti

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä