Kaura-härkäpapusalaatti
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 1 l vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 2 ½ dl Myllyn Paras Ateriarouhe Kaura & Härkäpapu
- mustapippuria myllystä
- maun mukaan (suolaa)
- 200 g Port Salut -juustoa tai muuta juustoa
- 2 persimonia
- 2 luumua
- 125 g kiivimarjoja
- 1 punainen paprika
- ½ ruukkua persiljaa tai muuta yrttiä
Lisäksi:
- balsamicoa
Valmistusohje
- Kuumenna vesi ja lisää kasvisliemikuutio ja ateriarouhe kaura & härkäpapu.
- Anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia ja valuta.
- Huuhtele kylmällä vedellä.
- Laita seos kulhoon ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Paloittele sekaan juusto.
- Leikkaa persimonit lohkoiksi tai kuutioiksi ja paloittele mielesi mukaan myös luumut.
- Puolita kiivimarjat ja paloittele paprika.
- Leikkaa sokeriherneenpalot vinoviipaleiksi tai sekoita joukkoon kokonaisina.
- Hienonna joukkoon vielä persilja. Sekoita salaatti tasaiseksi.
- Tarjoa kaura-härkäpapusalaatin seuraksi balsamicoa.
