Kaura-härkäpapusalaatti
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Resepti on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Parhaan kanssa.
Salaatit ovat ihanan monipuolisia, sillä voit tarjota niitä milloin tahansa. Tämä ruokaisa kaura-härkäpapusalaatti on saanut joukkoon syksyisiä makuja kaupan hedelmähyllystä. Joko olet kokeillut Myllyn Paras Ateriarouhetta, joka on valmistettu kaurasta ja härkäpavuista? Se kypsyy noin 20 minuutissa ja on rakenteeltaan ja maultaan miellyttävä. Kokeile myös muussa ruoanvalmistuksessa.
>> Tutustu tuotteisiin <<Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 1 l vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 2 ½ dl Myllyn Paras Ateriarouhe Kaura & Härkäpapu
- mustapippuria myllystä
- maun mukaan (suolaa)
- 200 g Port Salut -juustoa tai muuta juustoa
- 2 persimonia
- 2 luumua
- 125 g kiivimarjoja
- 1 punainen paprika
- ½ ruukkua persiljaa tai muuta yrttiä
Lisäksi:
- balsamicoa
Valmistusohje
- Kuumenna vesi ja lisää kasvisliemikuutio ja ateriarouhe kaura & härkäpapu.
- Anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia ja valuta.
- Huuhtele kylmällä vedellä.
- Laita seos kulhoon ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Paloittele sekaan juusto.
- Leikkaa persimonit lohkoiksi tai kuutioiksi ja paloittele mielesi mukaan myös luumut.
- Puolita kiivimarjat ja paloittele paprika.
- Leikkaa sokeriherneenpalot vinoviipaleiksi tai sekoita joukkoon kokonaisina.
- Hienonna joukkoon vielä persilja. Sekoita salaatti tasaiseksi.
- Tarjoa kaura-härkäpapusalaatin seuraksi balsamicoa.
