Juustoinen perunasalaatti

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen

Advertising information

Mainos päättyy, resepti jatkuu

Ainekset

3 annosta
  • 1 kg varhaisperuna
  • vesi
  • 1 tl suola
  • 2 omena
  • 3 kevätsipulinvarsi
  • ½ dl kaprismarja
  • 3 rkl pesto
  • maun mukaan suola
  • maun mukaan Herkkujuustola Vilho
  • mustapippurirouhe
Pesto:
  • ruukku tuore basilika
  • 30 g Herkkujuustola Vilho
  • 25 g pinjansiemen
  • (vaihtoehto) cashewpähkinä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 dl oliiviöljy
  • ripaus suola
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Kevään ensimmäiset varhaisperunat maistuvat salaatissa, jonka kanssa voit nauttia grilliruokaa tai herkutella sellaisenaan. Raasta tai rouhi joukkoon Herkkujuustolan Vilhoa oman makusi mukaan.
Tutustu Sastamalan Häijäässä sijaitsevaan Herkkujuustolaan ja poikkea ravintolassa nauttimassa juustoiset ateriat. Paikan päältä voit ostaa juustotuliaiset mukaasi.

Juustoinen perunasalaatti
3 annosta

1 kg varhaisperunoita
vettä
1 tl suolaa
2 omenaa
3 kevätsipulin vartta
½ dl kaprismarjoja
3 rkl pestoa
suolaa maun mukaan
Herkkujuustola Vilho, voimakas kypsytetty kittijuusto maun mukaan
mustapippuria myllystä

Pesto:
1 ruukku basilikaa
30 g Herkkujuustola Vilho, voimakas kypsytetty kittijuusto
25 g pinjansiemeniä tai cashewpähkinöitä
1 valkosipulinkynsi
1 dl oliiviöljyä
ripaus suolaa

Juustoinen perunasalaatti

Pese varhaisperunat ja keitä ne suolalla maustetussa vedessä ja jäähdytä. Leikkaa reilun kokoisiksi paloiksi. Kuori ja paloittele omenat. Leikkaa kevätsipulinvarret ohuiksi suikaleiksi. Sekoita ainekset keskenään ja lisää joukkoon kaprismarjat.

Valmista pesto. Laita basilika, raastettu Vilho kittijuusto, pinjansiemenet tai cashewpähkinät, kuorittu valkosipulinkynsi, oliiviöljy ja suola leikkurinterällä varustettuun kulhoon ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku. Sekoita pestoa salaatin joukkoon. Tarkista maku.
Raasta joukkoon Vilho kittijuustoa ja koristele basilikalla. Rouhi pinnalle mustapippuria myllystä.

Tarjoa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: