Nyhtöpossu-pastasalaatti
- 5 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4-6 annosta
- 2 l vettä
- 1 tl suolaa
- n. 300 g pienijyväistä pastaa
- 200 g kirsikkatomaatteja TAI
- 200 g miniluumutomaatteja
- 1 punainen paprika
- 50-75 g rucolaa
- n. 300 g nyhtöpossua
- 1-2 dl bbq-kastiketta
- 1-2 dl kuivattua sipulia (tarkista sipulin gluteenittomuus)
- 1-2 pkt halloumijuustoa
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja suola kattilassa.
- Lisää pasta ja anna kiehua pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
- Puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit ja leikkaa paprika paloiksi.
- Sekoita joukkoon rucola. Sekoita nyhtöpossu ja bbq-kastike keskenään ja sekoita salaatin joukkoon. Lisää kuivattua sipulia joukkoon.
- Paloittele halloumijuusto kuutioiksi ja kääntele hetki kuumalla pannulla.
- Lisää salaatin joukkoon.
- Nauti nyhtöpossu-pastasalaatti hyvässä seurassa.
- Vinkki! Voit myös kasata salaattiainekset kerroksittain salaattikulhoon.