Porsaanfileetä ja kasviksia kermakastikkeessa
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- n. 600 g porsaan sisäfileetä
- 2-3 porkkanaa
- 150 g varsiparsakaalia
- 2-3 rkl voita TAI
- 2-3 rkl rypsiöljyä
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 3-4 dl ruokakermaa TAI
- 3-4 dl kuohukermaa (vaihtoehto)
- 1-2 rkl Dijon sinappia
- 1 rkl HP-kastiketta
- 1-2 dl hillosipuleita
Valmistusohje
- Poista lihasta kalvot veitsellä.
- Leikkaa filee muutaman senttimetrin paksuisiksi viipaleiksi.
- Kuori porkkanat ja leikkaa ne viipaleiksi.
- Paloittele varsiparsakaalia hieman pienemmiksi.
- Kuumenna voi tai rypsiöljy pannulla ja paista lihaan kaunis väri molemmin puolin.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Lisää pannulle kasvikset ja kääntele hetki kovalla lämmöllä. Lisää ruokakerma tai kuohukerma, sinappi, hp-kastike ja hillosipulit.
- Anna kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoitellen noin viisi minuuttia.
- Tarkista maku.
- Tarjoa perunoiden tai riisin kanssa.