Porsaanfileetä ja kasviksia kermakastikkeessa

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Porsaan sisäfileetä
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

69 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Porsaan sisäfilee on todella edullista ja mureaa, nopeasti kypsyvää ja maukasta. Voit lisätä joukkoon omia lempikasviksiasi tai hyödynnä jääkaapin jämäkasviksia ateriaan.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • n. 600 g porsaan sisäfileetä
  • 2-3 porkkanaa
  • 150 g varsiparsakaalia
  • 2-3 rkl voita TAI
  • 2-3 rkl rypsiöljyä
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 3-4 dl ruokakermaa TAI
  • 3-4 dl kuohukermaa (vaihtoehto)
  • 1-2 rkl Dijon sinappia
  • 1 rkl HP-kastiketta
  • 1-2 dl hillosipuleita

Valmistusohje

  • Poista lihasta kalvot veitsellä.
  • Leikkaa filee muutaman senttimetrin paksuisiksi viipaleiksi.
  • Kuori porkkanat ja leikkaa ne viipaleiksi.
  • Paloittele varsiparsakaalia hieman pienemmiksi.
  • Kuumenna voi tai rypsiöljy pannulla ja paista lihaan kaunis väri molemmin puolin.
  • Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Lisää pannulle kasvikset ja kääntele hetki kovalla lämmöllä. Lisää ruokakerma tai kuohukerma, sinappi, hp-kastike ja hillosipulit.
  • Anna kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoitellen noin viisi minuuttia.
  • Tarkista maku.
  • Tarjoa perunoiden tai riisin kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä