Kesäpäivän herkkuvati ja kirsikkahilloa
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Kaupallinen yhteistyö Herkkujuustola
Kesäherkuttelu onnistuu helposti ja vähällä vaivalla. Kuumana kesäpäivänä maistuu raikkaat marjat ja hedelmät. Keho kaipaa myös suolaa ja juustot ovatkin siihen tarkoitukseen mainioita. Kotimaisen Herkkujuustolan Väinö Camembert-juusto on mieto ja ihanan pehmoinen juusto. Leikkaa paloiksi tarjoiluvadille ja tarjoa marjojen kanssa. Kirsikoista voit kiehauttaa myös herkullisen hillon ja tarjota jäähtyneenä seuraksi.
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 200 g Herkkujuustola Väinö Camembert-juustoa
- 250 g kirsikoita
- ½ l mansikoita
- 100 g suolakeksejä TAI
- 3 voileipäkeksejä (vaihtoehto)
- kourallinen marenkeja
Kirsikkahillo:
- 500 g kirsikoita
- 1 dl vettä
- ripaus kanelia
- 1 tähtianis
- 1 ½ dl hillosokeria
Valmistusohje
- Mikäli tarjoat seuraksi kirsikkahilloa, aloita valmistus siitä.
- Poista kirsikoista siemenet ja laita ne puolikkaina kattilaan.
- Lisää vesi, kaneli, tähtianis ja hillosokeri kattilaan ja anna kiehua hiljalleen poreillen noin 10 minuuttia. Jäähdytä. Tarjoa hillo kylmänä.
- Leikkaa Väinö Camembert-juusto paloiksi ja laita tarjoiluvadille.
- Laita tarjolle myös kirsikat ja mansikat.
- Lisää suolakeksit tai voileipäkeksit ja marengit.
- Tarjoa seuraksi kirsikkahilloa.
