Kana-pastasalaatti

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kana-pastasalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

62 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Kaupallinen yhteistyö Myllyn Paras

Kana-pastasalaatti maistuu aina, mutta keväällä ja alkukesällä ruoassakin saa olla raikkaista kauniita värejä. Pastasalaatit ovat suosittuja ja ne sopivan arjen lisäksi myös juhlapöydän tarjoiluihin. Sekoita salaatin joukkoon värikkäitä hedelmiä ja jätä hieman myös koristeluun. Myllyn Paras kierrepasta on mainio pastasalaattien pasta.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 ½ l vettä
  • ripaus suolaa
  • 250 g Myllyn Paras Kierrepastaa
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 400 g broilerinfileetä suikaleina
  • 1 tl currya
  • ripaus suolaa
  • 1 lime
  • 200 g kirsikkatomaatteja TAI
  • 200 g miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
  • 1 punainen paprika
  • pala cantaloupemelonia
  • 1-2 avokadoa
Kastike:
  • 200 g majoneesia
  • 200 g kermaviiliä
  • 2-3 tl tai maun mukaan currya
Koristeluun:
  • 1 pallo mozzarellaa TAI
  • burrataa
  • muutama ananaskirsikka

Valmistusohje

  • Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä ja valuta. Huuhtele kylmällä vedellä.
  • Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista broilerin fileesuikaleet kauttaaltaan.
  • Mausta currylla ja suolalla.
  • Purista joukkoon limen mehu.
  • Puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit.
  • Paloittele paprika ja cantaloupemeloni.
  • Puolita avokadot ja poista siemen. Paloittele hedelmäliha.
  • Sekoita valutettu pasta, paistetut broilerinfileesuikaleet ja muut ainekset keskenään ja jätä halutessasi osa hedelmistä ja kasviksista koristeluun.
  • Valmista kastike. Sekoita majoneesi ja kermaviili keskenään ja mausta currylla, tarkista maku.
  • Sekoita salaattiainesten joukkoon ja koristele revityllä mozzarellalla tai burratalla sekä hedelmillä ja kasviksilla.
  • Tarjoa kana-pastasalaatti!
Kana-pastasalaatti

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä