Gluteeniton kantarelli-pekonipasta
- 10 min Työaika
- 25 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 175 g pekoni
- ½ purjosipuli
- 1 l kantarelli
- 2 lehtikaalinlehti
- 250 g sulatejuusto
- mustapippurirouhe
Lisäksi:
- 1½ l vesi
- suola
- 200 g Myllyn Paras Gluteeniton pasta Fusilli Pinaatti
- (vaihtoehto) Myllyn Paras Gluteeniton pasta Penne punajuuri
Myllyn Paras on tuonut markkinoille ihastuttavia gluteenittomia pastavaihtoehtoja.
Upeissa väreissä myytävät pastat ovat paitsi herkullisia, myös tyylikkäitä arjessa ja juhlassa.
Valmista ihana kantarelli-pekonipasta ja nauti! Kokeile kauniin vihreää fusilli pinaattia tai upean pinkkiä punajuuri penneä.
Gluteeniton kantarelli-pekonipasta
2-3 annosta
175 g pekonia
½ pieni purjosipuli
1 l kantarelleja
2 isoa lehtikaalinlehteä
250 g sulatejuustoa
mustapippuria myllystä
Lisäksi:
1 ½ l vettä
ripaus suolaa
200 g Myllyn Paras Gluteenitonta pastaa Fusilli Pinaatti TAI Penne Punajuuri
Leikkaa pekoni paloiksi.
Leikkaa purjosipuli pituussuunnassa ja huuhtele lehtien välit.
Leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
Putsaa kantarellit ja paloittele tarvittaessa.
Poista lehtikaalinlehdistä kovat lehtiruodit ja leikkaa lehdet silpuksi.
Laita pekonit pannulle ja kuumenna pannu.
Paista rapeiksi.
Lisää pannulle purjosipuli, kantarellit ja lehtikaalinlehdet.
Kääntele kovalla lämmöllä kunnes kasvikset menevät kasaan.
Lisää sulatejuusto ja kuumenna. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä.
Tarkista maku.
Kiehauta vesi, lisää pasta ja ripaus suolaa.
Keitä pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja huuhtele lämpimällä vedellä. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon tai tarjoa erikseen.