Tulinen Nduja Burrata pasta

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Nduja Burrata Pasta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

15 arvostelua. Keskiarvo: 4.7/5

Ei arvosteluja

Murena-logo-vaalea Murena-logo-tumma

Resepti on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Herkkumurenan kanssa.

Tämä helposti ja nopeasti valmistuva tulinen Nduja Burrata pasta maistuu niin arkena kuin juhlapöydässäkin. Oletko kokeillut 'Nduja salamilevitettä? Se on erittäin tulinen sianlihasta ja Calabrian chilistä valmistettu levite, joka sopii patongin tai pizzapohjan päälle, kastikkeisiin ja erilaisten lihakastikkeiden maustamiseen. Viimeistele annos burratalla tai mozzarellajuustolla. Mikäli valmistat ruokaa samalla lapsille, voit lisätä 'Ndujan vasta loppuvaiheessa ja ottaa sivuun annoksen lapsille ilman sitä.

Advertising information

Herkku- ja lahjakauppa Murena

Herkku- ja lahjakauppa Murena on Salossa toimiva yritys, jonka tuotteita löytyy viihtyisän myymälän lisäksi hyvin varustelluista K-Marketeista, K-Supermarketeista ja Citymarketeista. Myymälästä löydät suolaisia ja makeita herkkuja itsellesi tai lahjaksi. Murenalla on myös mainio palvelu, josta voit tilata erilaisia lahjapaketteja suoraan ystäväsi kotiovelle.

Murena arvostaa artesaanityönä valmistettuja tuotteita ja niitä löytyy niin kotimaisina kuin ulkomaisinakin tuotteina. Yrityksen maahantuomat pastat ja pastakastikkeet tulevat Italiasta.

>> Tutustu verkkokauppaan tästä <<

Ainekset

4-5 annosta
  • 2 l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 500 g Gran Cucina Makupastaa
Lisäksi:
  • 1 punainen paprika
  • 200 g miniluumutomaatteja TAI
  • 200 g kirsikkatomaatteja (vaihtoehto)
  • 2-3 rkl oliiviöljyä
  • 2-4 tl Murena Nduja salamilevitettä
  • 700 g Gran Cucina tomaattikastiketta basilikalla
  • 70 g tuoretta pinaattia TAI
  • ruukku tuoretta basilikaa (vaihtoehto)
  • mustapippuria myllystä
  • 2 palloa Burrataa TAI
  • 2 palloa mozzarellaa (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja Gran Cucina makupasta.
  • Anna kiehua noin 8 minuuttia tai kunnes pasta on sopivan kypsää. Valuta.
  • Paloittele paprika ja huuhtele miniluumutomaatit tai kirsikkatomaatit.
  • Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kääntele paprikapaloja ja tomaatteja hetki kovalla lämmöllä, kunnes tomaatit hieman pehmenevät.
  • Lisää Nduja ja kääntele hetki.
  • Lisää joukkoon Gran Cucina tomaattikastike ja tuoretta pinaattia tai basilikaa ja sekoita. Kuumenna kastike.
  • Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä.
  • Sekoita joukkoon valutettu pasta ja kuumenna nopeasti.
  • Murenna päälle Burrataa tai mozzarellaa.
  • Tarjoa tämä tulinen pasta heti!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: