Tonnikala-parsapasta

  • 15 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Tonnikala-parsapasta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

50 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Makuja logo

Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Makuja kanssa.

Ihana ruoka valmistuu helposti arkisista raaka-aineista. Kaurapasta on mukavan makuinen ja tonnikala maistuu yleensä lapsillekin. Voit lisätä tonnikala-parsapastaan mausteita oman makusi mukaan.

Katso myös MAKUJA-sivu

Advertising information

Video: Tonnikala-parsapasta

Ainekset

4-6 annosta
  • 1 ½ l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 500 g kaurapastaa
  • 1 nippu parsaa
  • 1 sipuli TAI
  • 100 g kevätsipulia
  • 100 g miniluumutomaatteja
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 prk tonnikalapaloja öljyssä
  • 200 g sulatejuustoa
  • 8 dl maitoa
  • 3 kananmunaa
  • 100 g juustoraastetta
  • maun mukaan suolaa

Ohje

  • Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja kaurapasta. Lisää loppuvaiheessa joukkoon paloitellut parsat ja anna kiehua muutama minuutti, valuta.
  • Kuori ja hienonna sipuli tai kevätsipuli.
  • Puolita miniluumutomaatit.
  • Kuumenna rypsiöljy.
  • Kuullota hetki sipulia ja tomaatteja.
  • Lisää joukkoon valutetut tonnikalapalat ja kääntele hetki
  • Lisää joukkoon sulatejuusto ja kuumenna.
  • Sekoita pasta ja parsat joukkoon ja kääntele tasaiseksi.
  • Mausta suolalla.
  • Mittaa maito kulhoon ja riko joukkoon kananmunat ja sekoita.
  • Laita ainekset leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja kaada päälle muna-maito.
  • Ripottele pinnalle juustoraaste.
  • Kypsennä 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
  • Tarjoa pasta!
Tonnikala-parsapasta

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: