Varhaisperunasalaatti

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 pkt HK Kabanossi® Hoikka Valkosipuli
  • 1 pkt HK Kabanossi® Hoikka Grillipippuri
Varhaisperunasalaatti:
  • 800 g varhaisperuna
  • vesi
  • suola
  • 100 g sokeriherneenpalko
  • 2 omena
  • 2 avomaankurkku
  • 1 nippu retiisi
  • 1-2 dl tilli
  • 1 dl rypsiöljy
  • ½ sitruunan mehu
  • suola
  • mustapippurirouhe
  • kaprismarja
  • 2 rkl sinappi

HK on tuonut HK Kabanossi® -tuoteperheeseen herkullisia uutuuksia. Makkaran hoikempi versio esittäytyy HK Kabanossi® Hoikka Valkosipuli ja HK Kabanossi® Hoikka Grillipippuri -makuina.
Tiesitkö että HK Kabanossi® -makkaran tarina alkoi jo 40 vuotta sitten, kun sen resepti kirjoitettiin kertakäyttölautasen pohjaan Helsingissä.
Makkara on helppoa kesäruokaa ja vannoutuneet makkaran ystävät ehtivät maistaa montaa eri makua kesän aikana. Useita makuvaihtoehtoja löytyy HK Kabanossi® -sarjasta.
Seuraksi maistuu herkullinen varhaisperunoista valmistettu kesäsalaatti.
Kokeile!

Varhaisperunasalaatti ja HK Kabanossi® Hoikka Valkosipuli ja HK Kabanossi® Grillipippuri grillistä
4 annosta

1 pkt HK Kabanossi® Hoikka Valkosipuli
1 pkt HK Kabanossi® Hoikka Grillipippuri

Varhaisperunasalaatti:
800 g varhaisperunoita
vettä
ripaus suolaa
100 g sokeriherneenpalkoja
2 hapokasta omenaa
2 avomaankurkkua
1 nippu retiisejä
1-2 dl hienonnettua tilliä
1 dl rypsiöljyä
½ sitruunan mehu
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
3 rkl kaprismarjoja
2 rkl sinappia

Varhaisperunasalaatti ja HK Kabanossi® Hoikka Valkosipuli ja HK Kabanossi® Grillipippuri grillistä

Aloita perunasalaatista.
Keitä hyvin pestyt varhaisperunat suolalla maustetussa vedessä, kunnes ovat kypsiä. Valuta ja anna jäähtyä.
Leikkaa sokeriherneenpalot ohuiksi suikaleiksi ja kuoritut omenat pieniksi kuutioiksi.
Leikkaa avomaankurkut pieniksi kuutioiksi ja retiisit pieniksi lohkoiksi. Hienonna tilli.
Sekoita rypsiöljy, sitruunan mehu, ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä keskenään. Lisää joukkoon myös sinappi sekoittaen. Yhdistä kastike vihannesten joukkoon ja lisää lopuksi perunat. Sekoita varoen.
Grillaa seuraksi HK Kabanossi® Hoikka -makkaroita kuumassa grillissä tai laita uuniin leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, kunnes pinta on kauniin värinen.
Tarjoa salaatin kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä