Vaniljainen mansikkapiirakka

  • 15 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Vaniljainen mansikkapiirakka
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

21 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Makuja

Kesäpöydän ehdoton kruunu on kotimaisista mansikoista valmistettu maistuva vaniljainen mansikkapiirakka. Tarvitset siihen vain muutaman aineksen. Nyt uuni päälle ja leipomaan!

Advertising information

Vinkki: Vaniljainen mansikkapiirakka kiille:

Ainekset

8 annosta
  • 1 valmis pakastepiirakkataikina makeille piirakoille
  • 2 prk valmista vaniljakreemiä
  • n. ½ l kotimaisia mansikoita
  • 2 dl vettä
  • 1 dl hyytelösokeria

Valmistusohje

  • Ota piirakkataikina huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistusta.
  • Painele taikina leivinpaperilla vuoratun piirakkapohjan pohjalle ja reunoille.
  • Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.
  • Levitä päälle vaniljakreemi ja jatka paistamista 20-30 minuuttia.
  • Poista mansikoista kannat ja leikkaa viipaleiksi tai lohkoiksi ja levitä pinnalle.
  • Kiehauta vesi ja lisää joukkoon hyytelösokeri koko ajan sekoittaen. Sekoita, kunnes liemi kirkastuu. Anna jäähtyä hetki.
  • Levitä kiille mansikoiden päälle pullasudilla tai valuta lusikalla.
  • Laita piiras hetkeksi jääkaappiin ja tarjoa vaniljainen mansikkapiirakka jäähtyneenä.
vaniljainen mansikkapiirakka

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä