Rukiinen mustikkapaistos

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Rukiinen mustikkapaistos
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Kaupallinen yhteistyö Maalahden Limppu

Tämä superhelppo rukiinen mustikkapaistos on upean makuinen. Tarjoa seuraksi vaahdotettua vaniljakastiketta tai kermavaahtoa. Mausta kerma sokerilla ja vaniljalla.

Advertising information

Video: Rukiinen mustikkavuoka

Ainekset

6 annosta
  • 500 g mustikoita
  • 200 g Maalahden Limppu -leipäviipaleita
  • 1 dl fariinisokeria TAI
  • 1 dl kookossokeria (vaihtoehto)
  • 75 g voita TAI
  • 75 g margariinia (vaihtoehto)
  • ripaus kanelia
Lisäksi:
  • 2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta TAI
  • 2 dl kermavaahtoa (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Laita tuoreet tai pakastemustikat reunalliseen uunivuokaan.
  • Laita Maalahden Limppu -leipäviipaleet tehosekoittimeen.
  • Lisää joukkoon fariinisokeri tai kookossokeri, huoneenlämpöinen voi tai margariini ja ripaus kanelia.
  • Sekoita, kunnes leivät ovat hienontuneet.
  • Levitä leipäseos vuokaan kauttaaltaan.
  • Kypsennä 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
  • Tarjoa seuraksi vaahdotettua vaniljakastiketta tai sokerilla ja vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa.
Rukiinen mustikkapaistos

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä