Rukiinen mustikkapaistos
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Video: Rukiinen mustikkavuoka
Ainekset
6 annosta
- 500 g mustikoita
- 200 g Maalahden Limppu -leipäviipaleita
- 1 dl fariinisokeria TAI
- 1 dl kookossokeria (vaihtoehto)
- 75 g voita TAI
- 75 g margariinia (vaihtoehto)
- ripaus kanelia
Lisäksi:
- 2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta TAI
- 2 dl kermavaahtoa (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Laita tuoreet tai pakastemustikat reunalliseen uunivuokaan.
- Laita Maalahden Limppu -leipäviipaleet tehosekoittimeen.
- Lisää joukkoon fariinisokeri tai kookossokeri, huoneenlämpöinen voi tai margariini ja ripaus kanelia.
- Sekoita, kunnes leivät ovat hienontuneet.
- Levitä leipäseos vuokaan kauttaaltaan.
- Kypsennä 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
- Tarjoa seuraksi vaahdotettua vaniljakastiketta tai sokerilla ja vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa.