Kanakeitto

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kanakeitto
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

255 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Makuja logo Makuja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja

Kermainen kanakeitto sopii kaikkiin vuodenaikoihin. Valmista arkeen tai rentoihin juhliin ja tarjoa seuraksi tuoretta leipää.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 2 rkl öljyä
  • 500 g broilerin fileesuikaleita
  • ½ tl suolaa
  • 1 iso sipuli
  • 2 porkkanaa
  • 200 g palsternakkaa
  • 150 g juuriselleriä
  • 250 g parsakaalia
  • 1 kg perunaa
  • 1½ l vettä
  • 2 kasvisliemikuutiota TAI
  • 2 kasvisfondia (vaihtoehto)
  • 10 maustepippuria
  • 2 laakerinlehteä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 200 g sulatejuustoa
  • tuoretta lehtipersiljaa

Valmistusohje

  • Aloita esikäsittelemällä kasvikset.
  • Kuori ja hienonna sipuli.
  • Kuori palsternakka, juuriselleri, parsakaali ja perunat.
  • Paloittele ne sopiviksi suupaloiksi.
  • Kuumenna öljy kattilassa ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan.
  • Mausta suolalla. Lisää kasvikset ja kääntele hetki.
  • Laske vettä päälle sen verran, että kasvikset peittyvät.
  • Lisää kasvisliemikuutiot tai fondi, maustepippurit ja laakerinlehdet.
  • Anna kiehua hiljalleen, kunnes kasvikset ovat sopivan kypsiä.
  • Lisää kuohukerma ja sulatejuusto.
  • Kuumenna.
  • Tarkista maku.
  • Ripottele joukkoon hienonnettua lehtipersiljaa.
  • Kanakeitto on valmis tarjottavaksi!
Kanakeitto

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: