Minestronekeitto

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Minestronekeitto
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

221 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Minestronekeitto on ihastuttava arkiruoka, joka valmistuu vähistä aineksista. Käytä kotimaisia tomaatteja keittoon ja saat aivan omanlaisen ja herkullisen makuisen keiton. Silppua joukkoon runsaasti tuoreita kotimaisia yrttejä.

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 1 keltasipuli
  • tai 15 cm purjosipulia
  • 2 porkkanaa
  • 2 paprikaa
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1-2 lehtisellerinvartta
  • 5-6 tomaattia
  • 2-3 rkl rypsiöljyä
  • tai oliiviöljyä
  • 1 ½ l vettä
  • 2 kasvislilemikuutiota
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 300 g savupalvikinkkua
  • 2 dl rakettispagettia
  • mustapippurirouhetta
  • ½ ruukku tuoretta basilikaa
  • ½ ruukku tuoretta persljaa

Valmistusohje

  • Kuori ja hienonna sipuli tai halkaise purjosipuli ja huuhtele lehtien välit.
  • Hienonna.
  • Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
  • Suikaloi paprika ja kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Leikkaa lehtisellerinvarret ohuiksi viipaleiksi ja tomaatit lohkoiksi.
  • Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.
  • Kääntele kovalla lämmöllä muutama minuutti.
  • Lisää vesi, kasvisliemikuutiot ja tomaattipyree.
  • Leikkaa savupalvikinkku suikaleiksi ja lisää liemeen yhdessä rakettispagetin kanssa.
  • Anna kiehua, kunnes spagetti on kypsää.
  • Rouhi joukkoon mustapippuria.
  • Lisää keittoon silputtua tuoretta basilikaa ja persiljaa.
  • Nauti minestronekeitto hyvässä seurassa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: