Kasvispihvit

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kasvispihvit
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

16 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Gasum kanssa.

Kasvispihvit maistuvat läpi vuoden. Voit käyttää niihin erilaisia kasviksia ja juureksia. Korppujauhot pitävät kasvismassaa paremmin kasassa. Voit käyttää valmiiksi maustettuja korppujauhoja tai maustaa seoksen itse. Nyt jos koska on hyvä syy lajitella biojätteet hyötykäyttöön. Gasumin tuotantolaitoksilla niistä valmistetaan uusiutuvaa polttoainetta kaasuautoihin.

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
13-15 kpl
  • 1 ½ dl korppujauhoja
  • 3 dl vettä TAI
  • 3 dl kermaa (vaihtoehto)
  • 2 palsternakkaa
  • 2 perunaa
  • 2 porkkanaa
  • 1 sipuli
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria myllystä

Ohje

  • Laita korppujauhot kulhoon ja sekoita joukkoon vesi tai kerma.
  • Kuori palsternat, perunat, porkkanat, sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Raasta karkeaksi raastimella.
  • Laita raaste turvonneiden korppujauhojen joukkoon ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Muotoile pihveiksi ja paista kuumalla pannulla öljyssä tai voissa molemmin puolin.
  • Voit nauttia kasvispihvit hyvän kastikkeen kera sellaisenaan.
Kasvispihvit

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: