Arkinen tofu-riisipastakeitto

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

Arkisen pikaruoan valmistus on helppoa. Proteiinipitoinen tofu on hyvä valinta lihan korvikkeeksi tai lisäksi. Mikäli kaapistasi ei löydy merilevää tai et pidä sen mausta, voit korvata merilevän myös tuoreilla yrteillä, kuten korianterilla tai mintulla.

Arkinen tofu-riisipastakeitto
2 annosta

1 l vettä
1 ½ kasvisliemikuutiota
125 g riisipastaa + vettä liotukseen
tilkka öljyä
200 g marinoitua tofua
pieni pala punaista chilipaprikaa hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1-2 sipulia ohuina viipaleina
2-4 rkl kuivattua merilevää

Laita vesi ja liemikuutiot kattilaan. Kiehauta.
Laita riisipasta kulhoon ja laske päälle vettä sen verran, että ne peittyvät reilusti.
Kuumenna öljy pannulla ja kuutioi tofu.
Laita tofu kuumalle pannulle.
Lisää hienonnettua chiliä ja valkosipulia. Paista käännellen, kunnes tofu on kauniin värinen.
Kuori sipulit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi tai renkaiksi.

Valuta riisipasta ja kasta se kiehuvan kuumaan kasvisliemeen.
Jaa pasta syvien annoskulhojen pohjalle.
Kaada päälle kasvisliemi ja ripottele pinnalle merilevä, tofukuutiot ja sipuliviipaleet tai ?renkaat.
Tarjoa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä