Mummon kurkut

  • 10 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

11 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Kesäruokien herkullinen lisäke on monellekin lapsuudesta tutut mummonkurkut, joita kutsutaan myös hölskytyskurkuiksi. Valmista avomaankurkuista tai kasvihuonekurkusta. Helppo lisäke maistuu monenlaisten ruokien kanssa. Tarjoa kalan kanssa, grilliburgereiden täytteenä tai erilsisten liha- ja kalaruokien seurana. Vihreäkeiju Tilli maustaa kurkut nostalgisesti.

Vihreäkeiju yrttitarha
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen

Advertising information

Mainos päättyy, resepti jatkuu

Ainekset

4-6 annosta
  • 2-3 avomaankurkkua
  • 1-2 rkl sokeria
  • 2 rkl väkiviinaetikkaa
  • muutama varsi Vihreäkeiju Tilliä

Ohje

  • Leikkaa kurkut hyvin ohuiksi viipaleiksi veitsellä tai juustohöylällä.
  • Sekoita joukkoon sokeri, väliviinaetikka ja hienonnettu tilli.
  • Laita ainekset purkkiin ja hölskytä sekaisin tai sekoita kulhossa.
  • Anna maustua hetki ennen tarjoilua.
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: