Mummon kurkut

  • 10 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

35 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Vihreäkeiju

Kesäruokien herkullinen lisäke on monellekin lapsuudesta tutut mummon kurkut, joita kutsutaan myös hölskytyskurkuiksi. Valmista avomaankurkuista tai kasvihuonekurkusta. Helppo lisäke maistuu monenlaisten ruokien kanssa. Tarjoa kalan kanssa, grilliburgereiden täytteenä tai erilsisten liha- ja kalaruokien seurana. Vihreäkeiju Tilli maustaa kurkut nostalgisesti.

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 2-3 avomaankurkkua
  • 1-2 rkl sokeria
  • 2 rkl väkiviinaetikkaa
  • muutama varsi Vihreäkeiju Tilliä

Ohje

  • Leikkaa kurkut hyvin ohuiksi viipaleiksi veitsellä tai juustohöylällä.
  • Sekoita joukkoon sokeri, väliviinaetikka ja hienonnettu tilli.
  • Laita ainekset purkkiin ja hölskytä sekaisin tai sekoita kulhossa.
  • Anna maustua hetki ennen tarjoilua.

Video: Mummon kurkut eli hölskykurkut

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: