Mummon kurkut

  • 10 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
mummon kurkut
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

121 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Vihreäkeiju

Kesäruokien herkullinen lisäke on monellekin lapsuudesta tutut mummon kurkut, joita kutsutaan myös hölskytyskurkuiksi. Valmista avomaankurkuista tai kasvihuonekurkusta. Helppo lisäke maistuu monenlaisten ruokien kanssa. Tarjoa kalan kanssa, grilliburgereiden täytteenä tai erilsisten liha- ja kalaruokien seurana. Vihreäkeiju Tilli maustaa kurkut nostalgisesti.

Advertising information

Video: Mummon kurkut eli hölskykurkut

Ainekset

4-6 annosta
  • 2-3 avomaankurkkua
  • 1-2 rkl sokeria
  • 2 rkl väkiviinaetikkaa
  • muutama varsi Vihreäkeiju Tilliä

Valmistusohje

  • Leikkaa kurkut hyvin ohuiksi viipaleiksi veitsellä tai juustohöylällä.
  • Sekoita joukkoon sokeri, väliviinaetikka ja hienonnettu tilli.
  • Laita ainekset purkkiin ja hölskytä sekaisin tai sekoita kulhossa.
  • Anna maustua hetki ennen tarjoilua.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä