Limppurouhe lisäkkeeksi
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Kaupallinen yhteistyö Maalahden Limppu
Valmista Maalahden Limppu -leipäviipaleista maistuva lisäke, jota voit ripotella erilaisiin salaatteihin, keittoihin ja ruokiin tuomaan mukavaa makua ja kuitua.
Maalahden Limppu on maukas ruisjuureen leivottu makeanhapan limppu, joka pysyy mehevänä pitkään. Sen hienostunut maku tekee leivästä juhlavan ja siitä valmistatkin monenlaiset herkut myös juhlapöytään. Se maistuu ihastuttavalta myös arkisissa ruoissa.
Advertising information
Video: Limppurouhe lisäkkeeksi
Ainekset
1 (purkki) annosta
- 325 g Maalahden Limppu -leipäviipaleita
- 3-5 valkosipulinkynttä
- ¾ dl rypsiöljyä TAI
- 1 kg oliiviöljyä (vaihtoehto)
- 1 rkl timjamia TAI
- 1 rkl rakuunaa kuivattuna (vaihtoehto)
- ½ tl ripaus chilijauhetta TAI
- ½ tl chilirouhetta (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Paloittele Maalahden Limppu -leipäviipaleita hieman ja laita tehosekoittimeen.
- Lisää kuoritut valkosipulinkynnet, rypsi- tai oliiviöljy ja kuivattua timjamia tai rakuunaa.
- Mikäli pidät tulisesta mausta, voit lisätä joukkoon hieman chilijauhetta tai chilirouhetta.
- Pyöräytä hienoksi muruksi. Laita muruseos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paahda 250 asteessa 5-10 minuuttia ja nosta jäähtymään.
- Laita jäähtynyt muruseos lasipurkkiin.
- Ripottele limppurouhe erilaisten ruoka-annosten päälle tuomaan makua.
