Suppilovahverokastike

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Suppilovahverokastike
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

42 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Makuja

Pidätkö sienistä? Pakasta niitä talvea varten kuumentamalla rasvattomalla pannulla. Kutistuessaan sienet vievät vähemmän tilaa pakastimessa ja käytössäsi on aina helposti herkullisia sieniä. Muista kirjoittaa pakastepussiin vuosiluku ja mitä sieniä pussi sisältää.
Valmista ihana suppilovahverokastike, joka maistuu lihan, kalan ja kanan seurana.

Advertising information

Video: Suppilovahverokastike

Ainekset

4 annosta
  • 200 g suppilovahveroita
  • 25 g voita
  • 1 keltasipuli
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • 4-5 dl kuohukermaa
  • maun mukaan suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • timjamia tai muuta yrttiä

Valmistusohje

  • Putsaa sienet tarvittaessa mullasta ja roskista.
  • Laita sienet kuumalle pannulle ilman rasvaa ja kääntele, kunnes sienistä irtoaa nestettä ja neste on haihtunut.
  • Lisää sitten voi ja anna sulaa.
  • Kuori ja hienonna sipuli ja lisää pannulle, kääntele hetki, kunnes sipuli pehmenee.
  • Ripottele joukkoon vehnäjauhot ja kääntele.
  • Lisää kuohukerma ja sekoita.
  • Anna kiehua hiljalleen usein sekoitellen noin viisi minuuttia.
  • Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Tarkista maku.
  • Ripottele joukkoon loppuvaiheessa tuoreita yrttejä.
  • Tarjoa suppilovahverokastike esimerkiksi kalan, kanan tai lihan seurana.
Suppilovahverokastike

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä