Enchiladat
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Advertising information
Ainekset
4-6 annosta
- 400 g naudan jauhelihaa
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 punainen chilipaprika
- 1 punainen paprika
- 2 rkl tacomaustetta
- 1 prk salsakastiketta
- 150 g juustokastiketta
- 150 g pakastemaissia
- tai säilykemaissia
- tuoretta korianteria
Lisäksi:
- 1 pkt Myllyn Paras kauratortilloja
Pinnalle:
- 200 g cheddar sulatejuustoa
- 100 g cheddar juustoraastetta
- tai mozzarella juustoraastetta
Ohje
- Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Paista jauheliha kuumalla pannulla käännellen.
- Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, hienonnettu chilipaprika sekä tacomauste.
- Suikaloi paprika ja lisää joukkoon yhdessä sulatetun tai valutetun säilykemaissin kanssa.
- Kääntele hetki ja sekoita joukkoon salsakastike, juustoraaste ja hienonnettu korianteri.
- Levitä kaura tortillat työlaudalle ja täytä ne jauhelihatäytteellä.
- Kääri rullalle ja laita saumapuoli alaspäin uunivuokaan.
- Levitä pinnalle cheddar-sulatejuusto ja ripottele päälle cheddar- tai mozzarella-juusto raasteena.
- Kuumenna 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin värinen.