Rusinarinkeli-trifle

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • Keski Rusinarinkeli
  • mansikka
  • vesi
  • basilika
  • inkivääri
  • hillosokeri
  • vaahtoutuva vaniljakastike

 

Rusinarinkeli-trifle
6 annosta

6 Keski Rusinarinkeliä

1 l mansikoita
2 rkl vettä, mikäli käytät tuoreita marjoja
1/2 dl hienonnettua basilikaa
2 tl hienonnettua tuoretta inkivääriä
250 g hillosokeria

Lisäksi:
2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
Putsaa marjat ja laita ne kattilaan veden kanssa.
Mikäli valmistat hillon pakastemarjoista, ei vettä tarvitse lisätä.
Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes muodostuu vesihöyryä.

Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen.
Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja anna hillon kiehua 10-15 minuuttia välillä sekoittaen.
Nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä noin puoli tuntia.

Laita hillo kuumennettuihin lasipurkkeihin.
Säilytä viileässä.

Paloittele rusinarinkelit ja jaa ne jälkiruokakulhoihin.
Lusikoi pinnalle mansikkahilloa.
Tarjoa vaahdotetun vaniljakastikkeen kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä