Mummon mansikkahillo

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

9 arvostelua. Keskiarvo: 3.2/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 2 l tuore mansikka
  • 1 rkl vesi
  • 500 g hillosokeri

Mansikka-aika on nyt kuumimmillaan. Valmista ihana mansikkahillo, josta voit nauttia silloinkin kun sesonki on ohi.
Voit maustaa hilloa ripauksella vaniljaa, kardemummaa tai kanelia. Hyvin pestyn sitruunan, appelsiinin tai limen raastettu kuori antaa myös ihanan maun. Lisää ne joukkoon jo alkuvaiheessa.
Tarjoa hillo jäätelön seurana, lettujen kanssa tai vaikka kakun välissä.

Mummon mansikkahillo

2 l mansikoita
1 rkl vettä
500 g hillosokeria
Poista mansikoista kannat ja laita ne kattilaan.

Kuumenna kunnes neste kiehahtaa. Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen.

Tiputa lämpötilaa, kun seos alkaa kiehua.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori pinnalle muodostuva vaahto. Laita kuumennettuihin lasipurkkeihin ja säilytä viileässä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: