Kookos-kanakorma
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kookos-kanakorma on intialaisvaikutteinen klassikko, joka yhdistää pehmeän kookosmaidon täyteläisyyden ja mausteiden lämmön herkulliseksi kokonaisuudeksi. Tämä ruoka taipuu moneen tunnelmaan: se voi olla kermaisen lempeä arkiruoka tai rohkeasti potkiva makuelämys. Tulisuuden säätely on helppoa – mitä enemmän lisäät chilihiutaleita, sitä intensiivisemmän maustematkan saat.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 rkl hienonnettua inkivääriä
- 3 rkl rypsiöljyä
- 1 tl juustokuminaa
- ½ tl chilihiutaleita
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl kurkumaa
- ½ tl jauhettua korianteria
- 400 g broilerin fileesuikaleita
- 4 dl kookosmaitoa
- maun mukaan suolaa
- 1 ruukku korianteria
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna sipuli, valkosipulinkynnet ja inkivääri.
- Kuumenna öljy pannulla ja lisää ainekset joukkoon.
- Kääntele hetki käännellen. Lisää juustokumina, chilihiutaleet, garam masala, kurkuma ja jauhettu korianteri ja kääntele hetki.
- Lisää broilerisuikaleet ja kookosmaito.
- Anna kiehua hiljalleen, kunnes broilerinfileesuikaleet kypsyvät.
- Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
- Hienonna lopuksi joukkoon tuoretta korianteria.