Kookos-kanakorma

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kookos-kanakorma
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Kookos-kanakorma on intialaisvaikutteinen klassikko, joka yhdistää pehmeän kookosmaidon täyteläisyyden ja mausteiden lämmön herkulliseksi kokonaisuudeksi. Tämä ruoka taipuu moneen tunnelmaan: se voi olla kermaisen lempeä arkiruoka tai rohkeasti potkiva makuelämys. Tulisuuden säätely on helppoa – mitä enemmän lisäät chilihiutaleita, sitä intensiivisemmän maustematkan saat.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl hienonnettua inkivääriä
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl juustokuminaa
  • ½ tl chilihiutaleita
  • 1 tl garam masalaa
  • 1 tl kurkumaa
  • ½ tl jauhettua korianteria
  • 400 g broilerin fileesuikaleita
  • 4 dl kookosmaitoa
  • maun mukaan suolaa
  • 1 ruukku korianteria

Valmistusohje

  • Kuori ja hienonna sipuli, valkosipulinkynnet ja inkivääri.
  • Kuumenna öljy pannulla ja lisää ainekset joukkoon.
  • Kääntele hetki käännellen. Lisää juustokumina, chilihiutaleet, garam masala, kurkuma ja jauhettu korianteri ja kääntele hetki.
  • Lisää broilerisuikaleet ja kookosmaito.
  • Anna kiehua hiljalleen, kunnes broilerinfileesuikaleet kypsyvät.
  • Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
  • Hienonna lopuksi joukkoon tuoretta korianteria.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä