1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (11 arvostelua. Keskiarvo: 4,18/5)

Kesähelteillä maistuu ruokaisat salaatit. Voit tarjota niitä arjessa ja juhlahetkessä.
Joko olet kokeillut ravintohiivahiutaleita? Tähän salaattiin on ripoteltu Foodinin ravintohiivahiutaleita, jota kutsutaan myös vegaaniseksi juustoraasteeksi. Sen maku muistuttaa parmesania. Ravintohiiva sisältää runsaasti B-ryhmän vitamiineja, proteiinia ja kuitua. Lisää sitä salaatteihin, kastikkeisiin, pastan ja riisin joukkoon ja tarjoa perunoiden kanssa. Tuote on vähäsuolainen, gluteeniton ja maidoton.
Tiedätkö mitä on suodattamaton oliiviöljy?
Foodinin suodattomaton ekstra neitsyt oliiviöljy valmistetaan 150 vuotta vanhassa kreetalaisessa perheyrityksessä. Koroneiki-oliiveista hellävaraisesti kylmäpuristamalla valmistettu suodattamaton oliiviöljy on normaalia hieman sameampi, sillä öljy sisältää hieman oliivien hedelmälihaa. Öljyn korkea polyfenolipitoisuus maistuu lempeän pippuriselta. Öljy sopii mainiosti myös ruoanvalmistukseen ja paistamiseen.

RUokaisa savulohisalaatti

Ruokaisa savulohisalaatti
2-4 annosta

65 g salaattisekoitusta (esim. brassica verso, viininsuolaheinä ja sarviorvokki)
300 g lämminsavulohta
½ kurkku
200 g tuoreita marjoja (esim. mansikoita, pensasmustikoita ja vadelmia)
muutama varsi tilliä
½ dl Foodin Ravintohiivahiutaleita
1 pussi Foodin Luomu Salaattisekoitusta, liotettu, esi-idätetty

Lisäksi:
Foodin Suodattomatonta Extra Virgin Oliiviöljyä
Foodin Balsamicoa

Laita salaattisekoitus tarjoiluvadille.
Paloittele lämminsavulohi joukkoon. Tarkista että kala on ruodoton.
Paloittele kurkku ja lisää joukkoon. Lisää tuoreet marjat ja tilli.
Ripottele sekaan ravintohiivahiutaleita ja salaattisekoitusta.
Tarjoa kastikkeeksi suodattomatonta oliiviöljyä ja balsamicoa.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Foodin
Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.