Vietnamilainen kanasalaatti

  • 20 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Viatnamilainen kanasalaaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Kariniemen

Vietnamilainen kanasalaatti on yksinkertainen, mutta sitäkin maistuvampi salaatti, joka sopii niin illanistujaisiin kuin lounaaksikin.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 Kariniemen Kananpojan uunibroileri (pintamaustettu tai maustamaton)
  • vettä
  • 2 sipulia
  • 1 kurkku
  • 1-2 paprikaa
  • 1 sitruuna
  • 1 ruukku tuoretta korianteria
  • 1 chilipaprika

Valmistusohje

  • Laita Kananpojan uunibroileri kattilaan ja laske päälle vettä sen verran, että se peittyy.
  • Keitä hiljalleen miedolla lämmöllä poreillen kannen alla noin 40 minuuttia, tai kunnes broileri vaikuttaa kypsältä. Kypsästä linnusta irtoaa luut helposti ja liha on kauniin vaaleaa.
  • Jäähdytä, poista luut ja nahka ja leikkaa liha veitsellä suikaleiksi.
  • Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
  • Puristele sipulia kylmän juoksevan veden alla lävikössä.
  • Leikkaa kurkku ja paprika suikaleiksi.
  • Yhdistä ainekset kulhoon ja purista joukkoon sitruunanmehua.
  • Hienonna joukkoon korianteria ja pala punaista chilipaprikaa.
  • Anna maustua hetki ennen tarjoilua.
  • Tarjoa vietnamilainen kanasalaatti sellaisenaan tai muun thai-ruoan seurana.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: