Grillikulho kanasta
- 15 min Työaika
- 25 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Kariniemen
Grillikulho kanasta valmistuu helposti minuuttipihveistä, jotka voit valmistaa grillissä tai pannulla, kokonaisina tai suikaleiksi leikattuna. Valmista herkulliset minuuttipihvit maistuvine lisäkkeineen ja kokoa kulhoon. Tarjoa sellaisenaan tai vaikka tulisen tomaattihillon kanssa.
Advertising information
Ainekset
3-4 annosta
- 1 pkt (350 g) Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi®
- 6-8 dl vettä
- 3-4 dl bulguria
- 1 kasvisliemikuutio
- 1 keltainen paprika
- 100 g pikkuparsoja
- 200 g kirsikkatomaatteja TAI
- 200 g miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
- 200 g herkkusieniä
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 appelsiini
- paistamiseen rypsiöljyä TAI
- paistamiseen oliiviöljyä (vaihtoehto)
- 125 g auringonkukan versoja ja
- villilupiininversoja
- yrttejä
Valmistusohje
- Ota Kananpojan minuuttipihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Kiehauta vesi ja lisää joukkoon bulgur ja murennettu kasvisliemikuutio. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 8-10 minuuttia ilman kantta, kunnes neste on imeytynyt.
- Paloittele paprika reiluiksi suupaloiksi. Leikkaa pikkuparsoista kannat. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Kuumenna grilli tai grillipannu ja öljyä pinta. Grillaa tai paista minuuttipihvit molemmin puolin noin 5-10 minuuttia.
- Grillaa tai paista kasvikset ja appelsiiniviipaleet käännellen. Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet. Mausta suolalla.
- Kokoa annokset kulhoihin. Laita alimmaiseksi bulguria ja kasaa päälle kasvikset ja paloiteltua kananpoikaa.
- Tarjoa sellaisenaan tai vaikka tulisen tomaattihillon tai muun kastikkeen kanssa.